2777
2789
عنوان

آمپول ب بینی عملی!!؟؟

124 بازدید | 9 پست

سلام ۹ماهه بینیمو عمل کردم اما هنوز ورم داره اونروز ی خانومه میگفت دکتر دخترم گفته بعد ۱سال اگه ورم نخوابید بیاد ک ب بینیش ی امپول تزریق کنیم ورمش بخوابه، گفتم ببینم کسی انجام داده، راسته واقعا!؟چون الان سرچ کردم نوشته بود تزریق کورتن چندهفته بعد از عمل، حرفی از یکسال بعد نبود

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴.۵ ماه بعد زدم

امپولش چی بود؟ بعد از تزریق ورمش از بین رفت؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
یعنی بینیت هنوز بزرگه

اره یکم، مخصوصا نوک بینیم، البته بینیم گوشتی بود میگن گوشتی ورمش دیر میخوابه

امپولش چی بود؟ بعد از تزریق ورمش از بین رفت؟

همون کورتون

اره خیلی بهتر شد درواقع یه طرفم‌ورم داشت طرف دیگه خوابیده بود 

واسه قرینه سازی زد

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اره یکم، مخصوصا نوک بینیم، البته بینیم گوشتی بود میگن گوشتی ورمش دیر میخوابه

اره حتما نظر دکترت رو بپرس

بینی گوشتی یکسال وقت میبره

من بینیم نوکش غضروفی بود بالاش استخون پهن

نوک بینیم الان بازیکتر از بالای بینیمه

میترسم ورمش بخوابه نوک‌بینیم باریکتر هم بشه خیلی زشته😔

دو هفتس عمل کردم

اره حتما نظر دکترت رو بپرس بینی گوشتی یکسال وقت میبره من بینیم نوکش غضروفی بود بالاش استخون پهن ن ...

نترس عزیزم واقعا اون اوایل هیچی مشخص نیس، الان من بینیمو با ۳ماه اول ک بین تعویض چسب بینیمو میدیدم مقایسه میکنم خیلی متفاوته