2777
2789
عنوان

همکار خانوم شوهرم

309 بازدید | 19 پست

بچه ها شوهرم یه شرکت خصوصی داره که ۳ تاخانوم و دوتا اقا پیشش کارمیکنن....شوهر من کلا ادم خونگرمی هست و باهمه حرف میزنه و میگه و میخنده اما چیزیم تو دلش نیست ...چون دقیقا باهمون همکارخانمش که ۵۰ سال سن داره بااونم همین رفتارو داره بااون دونفر دیگم که مجردن و توحیطه سنی خودشم همین رفتارو داره....تولدا برای هم سرکار جشن میگیرن اما من چون ناراحت میشدم برای شوهر من نمیگیرن و فقط روز تولدش میان جای میزش بهش تبریک میگن ....کلا فضای بینشون خیلی صمیمی و خودمونی هست...من خیلی رنج میکشم و حسادت زنانم برانگیخته شده بااینکه میدونم شوهرم اهل هیچکاری نیست فقط در حد گفتن و خندیدن و حرف زدنن ....

بنظرتون من زیادی حساسم؟؟؟ خیلی اعصابم بهم ریختس...صب تا شب که سرکاره مدام ذهنم درگیره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ الان محیط های دولتی هم والا همینجور توهم هستن دیگ خصوصی که طبیعیه اگر اون خانما را شناخت داری حساس نشو منم همسرم چه تا کارگر زن و مرد دار همیشه جدید بیاد تا یک مدت میرم بشناسم یک دونه بود خورده شیشه داشت اخراج کردم

چقدر بدم میاد از محیط کاری سمی منم پارتنرم تا شغلشا عوض کرده هی با همکاراش میگه و میخنده و یه جوری ...

واقعا درست نیست هر و کر، حالا یبار به شوخی میشه همه میخندن، اما اینکه همش به حرف خنده بگذره، بعدم بنظرم به عنوان یه رئیس همسرش نباید خیلی صمیمی رفتار کنه، هر چیزی اندازش خوبه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•