2777
2789
عنوان

چکار کنم تا همیشه نماز بخونم

76 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی دوست دارم به طور مداوم و همیشگی نماز بخونم،اما کاهل نمازم،و از اونجایی که آدم کمالگرایی هستم،اگه مثلا یکمی سر و وضعم نامرتب باشه دوست ندارم نماز بخونم حس میکنم اینطوری عبادت کردن در شان خدا نیست،از اونطرف هم چون حوصلم نمیگیره پاشم خودم رو مرتب و آراسته کنم،نمازام رو از دست میدم😭.

بنظرتون چکار کنم؟چجوری میتونم برای همیشه نمازام رو سر وقت بخونم،دعایی چیزی راهکاری سراغ دارید تو رو به خدا بگید

یه مقنعه بلند و چادر سفید بدوز بذار برا نماز

اونا رو بپوش مرتب باشی نیاز به کار دیگه ای نیس که

قبل اذانم حتما وضو بگیر تا تنبلیت نشه

من خودم بیشتر برا وضو تنبلی میکنم وضو داشته باشم زودتر میخونم

بنظرم همت میخواد،،، مرتب بودن خوبه ولی ن اونقدر که از نماز خوندن عقب بمونی یکم توقعتو کم کن که باید همه چی عالی باشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقنعه بلند و چادر سفید بدوز بذار برا نمازاونا رو بپوش مرتب باشی نیاز به کار دیگه ای نیس کهقبل اذا ...

میدونی مثلا اگه یه کوچولو بوی تعریق بدم،یا موهام شونه نداشته باشه،یا اینجور چیزا واقعا کراهتم میاد نماز بخونم..شاید خیلی مسخره باشه ها ولی دوست دارم به بهترین شکل برم سمت خدا.حتی به مامانم هم سر این موضوع خیلی گیر میدم که شلخته نماز نخون،از یه طرف هم بعضی وقتا آدم واقعا حوصله ی خودشو نداره نمیتونه به خودش برسه

چجوری میتونم توقعمو کم کنم؟🫠شدت کمالگرایی من واقعا آزار دهنده شده

نمیخواد ایقد ب خودتون برسید که خسته کننده باشه بنظرم برا نماز فقط کافیع لباست تمیز باشه اراستگی انچنانی نمیخواد،،، شماهم هرطور بودید چادر سر کنید و نماز بخونین

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

ببین منو عزیز دلم، اینکه چون کمال گرایی باید اول اینو موقع نماز خوندن بزاریش کنار چطوری ؟اینطوری ک تو توی هر حالتی بودی نمازتو بخون نیاز به هیچی نداری همین و مطمئن باش اینطوری نماز خوندن برای خدا خیلی ارزشمنده ببین هر جوری هستی حتی بدون وضو فقط نمازتو بخون چون وسواسی هستی باید درمان بشه تا اون آرامشو رو به دست بیاری از خوندن نماز و مطمئن باش پیش خدا این نمازهات قشنگ تره  چون داری هم کمالگرایی یا همون وسواستو درمان میکنی هم اینکه از خدا سپاسگذاری میکنی ...و منم مثل تو خیلی کاهل نماز بودم هرکیو گیر میاوردم ک نماز میخونه سریع میرفتم بهش میگفتم چطوری بخونمو این داستانا و همشم به خودم میگفتم یعنی میشه منم توی نماز کاهلی نکنم ...اینارو گفتم بگم منم مثل تو بودم ولی تنها چیزی ک باعث شد من نمازمو بخونم اون آرامش حال خوبی ک به هرچی چنگ زدم تا پیداش کنمو فقط توی نماز خوندن و حرف زدن با خدا پیدا کردم و از خود خدا بخواه مطمئن باش کمکت میکنه توی این راه چون نیتت خیلی پاکه و قشنگه 🩵🫂

نکته اول اون وسواس رو از خودتون دور کنید بهش توجه نکنید تا بذاره و بره 

شما آیات و روایات در مورد اثار نماز برکات نماز و آثار سو ترک نماز رو جمع آوری کنید و دم دستتون باشه و هروز مطالعه کنید 

این باعث میشه تا به نماز بیشتر اهمیت بدین 

هرزگاهی مسجد برید 

در خانه جایگاه مخصوصی برای نماز تدارک ببینید و همچینین لباس مخصوص برای نماز 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چجوری میتونم توقعمو کم کنم؟🫠شدت کمالگرایی من واقعا آزار دهنده شده

این وسواسه و از جانب شیطانه که میگه مثلا مرتب نیستی بدرد نمیخوره و نخون 

به حرف شیطان گوش نکنی میذاره و میره

ذکر لاحول زیاد بگو 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

میدونی مثلا اگه یه کوچولو بوی تعریق بدم،یا موهام شونه نداشته باشه،یا اینجور چیزا واقعا کراهتم میاد ن ...

همش وسوسه های شیطونه

از هر راهی وارد میشه تا نخونی

به یکی از راه تنبلی به یکی از راه کمال گرایی و...

بگو اصلا میخوام نامرتب بخونم لعنت بر تو شیطون

بگو وظیفمه و خدا منو هر جوری باشم میخواد

بخون کمرشو بشکن نذار وسوسه کنه

ببین منو عزیز دلم، اینکه چون کمال گرایی باید اول اینو موقع نماز خوندن بزاریش کنار چطوری ؟اینطوری ک ت ...

ممنون عزیزم از این به بعد همینکارو میکنم🥹مرسی بابت راهنمایی و دلگرمیت انشاءالله خدا افتخار بندگی رو نصیبم کنه

جواب پستت درباره شرم نیابتی که پاک کردی:

عزیز دلم این حس شما که به خاطر حرف اونا از خودت بدت اومده از اعتماد بنفس پایینه. و اعتماد بنفس در دختران هم با رابطه شون با پدر شکل می‌گیره. پس نوع رابطه شما با پدرت مناسب نبوده. برا همین به نظرم ریشه ای برو دنبال حل کردن مشکل اعتماد بنفس.

اون رفقات هم که این حس رو به شما دادن اصلا آدمای اخلاقی و نرمالی نیستن وگرنه اون هم در جمع شون شما رو دچار شرم نیابتی نمیکردن. اونا دوستای واقعیت نیستن و بهتره ازشون فاصله بگیری‌ تا روح و روانت آسیب ندیده.

عزیزم شما از ناحیه پدر آسیب دیدی، دیگه بیشتر از این به خودت آسیب نزن و با آدمای باشخصیت تر و سالم تر رفت و آمد کن و دوست شو.

جواب پستت درباره شرم نیابتی که پاک کردی:عزیز دلم این حس شما که به خاطر حرف اونا از خودت بدت اومده از ...

اتفاقا در ارتباط با پدرم هیچگونه مشکلی نداشتم.پدرم در حقم صد در صد پدری کرده همه جوره