2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید

52 بازدید | 5 پست

سلام بر همه

لطفا هرکس نظر خودش رو بگه هرچند تصمیم باخودمه در نهایت

من دوتا پسر کوچولو دارم ۵ سال و ۲ سال

دیشب بیبی چک مثبت شد واقعا حس بدی داره سقط کردن ولی در عین حال بااین وضع جامعه ۳ تابچه داشتن تو تهران با مستاجری وحشتناکه

دلم گرفته

چکار کنم

اونایی که تجربه دارن بگین سقط سخته در هفته پایین

قبلا یه دختر داشتم ناخواسته تو ۵ ماهگی سقط شد یک سال و نیم افسرده بودم و بعید میدونستم روزی بخوام خو ...

من بودم اینکارو نمیکردم من خیلیارو دیدم ناخواسته باردار شدن شرایط زندگی خوبی هم نداشتن ولی همون بچه ناخواسته کلی با خودش روزی اورده و برای همه خانواده خیلی عزیز شده

خدا جونم شکرت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اینکارو نمیکردم من خیلیارو دیدم ناخواسته باردار شدن شرایط زندگی خوبی هم نداشتن ولی همون بچه ...

میترسم از کشتن عمدی بچه خودم

ولی شوهرم خیلی همکاری نداره

خودمم معلمم سختمه

نمیدونی چقدر ناراحتم ازاین کار

همش میگم خدایا خودت راه نشونم بده

میترسم از کشتن عمدی بچه خودم ولی شوهرم خیلی همکاری نداره خودمم معلمم سختمه نمیدونی چقدر ناراحتم ا ...

میدونم خیلی سخته من خودم ی پسر دارم همسرم تا دیروقت سرکاره بعضی وقتا خسته میشم ولی دیگه اتفاقیه که افتاده شاید خیریتی توش باشه خدا خودش کمکت کنه

خدا جونم شکرت...