2777
2789
عنوان

شوهرم گفت خاله م بهش زنگ زده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 53 پست

فعلا جداشو

چطور اجازه داده خالت بدگویی تو رو کنه؟ شوهرت بدذاته

تا عقدی فرار کن

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

جدا نشو در عوض اون خاله ت رو حسابی ادبش کن من اگه بودم اول خاله مو جررر میدادم که بهم تهمت زده بعدشم از ک...ن سوزیش جدا نمیشدم مرحله بعد هم شوهرم رو ادمش میکردم خلاصه بچسب به زندگیت انقد راحت نگید طلاق

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا نشو در عوض اون خاله ت رو حسابی ادبش کن من اگه بودم اول خاله مو جررر میدادم که بهم تهمت زده بعدشم ...

منم میخام اینکارو بکنم بفهمم کیه بعدش جای خودمو محکم میکنم برمیگردم سر زندگیم

چقدر بى ظرفيت! متاسفم واقعا حيف از من كه براى تاپيك شما وقت گذاشتم!  👎🏻👎🏻👎🏻

کسی که ذهنش درگیره مشکل داره بله واقعا ظرفیت شوخی نا به جارو نداره مرسی نباید وقت میزاشتی

یعنی همسرت الان باور کرده حرفایی ک خاله ات زده ؟ تصمیمت برای ادامه زندگی چیه ؟ میخوای جدا شی یا برگر ...

نه میگفت برام مهم نیس هرچی گفتن من خودتو میخوام🤦‍♀️احساس میکنم از ترس نفقه و مهریه میگه

[QUOTE=193722087]نه میگفت برام مهم نیس هرچی گفتن من خودتو میخوام🤦‍♀️احساس میکنم از ترس نفقه و مهریه میگه[/QUOTشرط وشروط بزاربراش حق طلاقوبگیربگویه چیزی به نامت بزنه برگردبدون پشتوانه برنگردیا

شوهرم بهم خیانت میکرد خسیس بود هرچی میشد میگفت برو نمیخوامت

خیانت و خساست؟؟؟؟

عزیزم هیچکدوم از این خصلت ها درست نمیشن،،یعنی من ندیدم که درست بشن،،خودتو عذاب نده بیشتر ازاین،