2777
2789

پدرم که فوت کرد مامانم به من و همسرم و دخترم گفت بیاید پیش من هم من تنها نباشم هم شما مستاحرید یکم پول جمع کنید خونه بخرید.

ماهم اومدیم.

ولی خیلی سخته کلا پرایوسیمون داغون شد حتی تو روابط خودم و همسرمم اثر گذاشت هیچ خلوتی نداریم همش سیخ نشستیم تو هال...

بالاخره زن و شوهر جوونیم خیلی سخته میگذره...

خیلی بحث میکنیم باهم قبلا اصلا اینطور نبودیم

حالا مامانم رفته سفر

حدود ۳ هفته میمونه

ما بعد ۹ ماه تقریبا تنها شدیم 

امروز روز اول تنها شدنمون بود

مامانم زنگ زد شام چی پختی میگم خورش کرفس میگه زنگ بزن شام خواهرت بیاد خونه باهم بگذرونید🙄🙄🙄🙄🙄🙄

خدایی مامانم فکر نمیکنه زن و شوهر به خلوتم نیاز دارن؟

خواهر همین دیروز اینجا بود شامم موند

اگر یکبار دیگه گفت چی بگم؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با مادرت راحت باش بگو می‌خوام با عشقم تنها باشم

نمیتونم اختلاف سنیمون زیاده

موندم چطور خودش متوجه نمیشه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

عزیزم اروم اروم جمع کنید برید و اشتباهی که کردید جبران کنید 

تا گفت شام چی داری نگو بگو هنوز نذاشتم اگرم گفت به خواهرت بگو 

بگو یکم سرم دردنکنه خوب شدم باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بگو اگر قرار بود برای خلوتمونم یکی باشه و یکی همیشه جای شما تو خونه باشه میرم همون مستأجری ‌به نظر من تجدید نظر کن و برو همون مستأجری دیگه جز و بحثی بین خودت و شوهرت نیست روی مادرتم تو روی شوهرت باز نمیشه و دیگه کسی هم از اختلافات زن و شوهری تون خبر دار نمیشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان تربیت دخترتم به فنا میره و عزت و احترام همسرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیتونم اختلاف سنیمون زیادهموندم چطور خودش متوجه نمیشه

من که از مادرم خجالت نمیکشم باهاش راحتم ولی خب دو سال باهاشون زندگی کردم خیلی سخت بود بحث زیاد بود روی روابط منو همسرم تأثیر گذاشت 

مثلا هر حرفی میزدم شوهرم می‌گفت مادرت یادت داده 🙂😂بااینکه مادرم حرفی نمی‌زد واقعا 

جسارتا ببخشید مال همسرتونه اون مواد غدایی و اینا با خیر؟

صفر تا صد 

صفر تا صد

از این جهت پرسیدم گفتم شاید چون مال مادرتونه مثلا میخواد همه بچه هاش استفاده کنن

خب دفعه بعدی بنطرم بی تعارف بگو مامان جان فلانی پریشب اینجا بوده و بخاطر دیدن شما میاد وقتی الان شما رفتی مسافرتی ضرورتی نداره بیاد 

بگو اگر قرار بود برای خلوتمونم یکی باشه و یکی همیشه جای شما تو خونه باشه میرم همون مستأجری ‌به نظر م ...

واقعا میشه اینجوری گفت؟