2777
2789
عنوان

از دیشب دارم گریه میکنم.تمام وسیله های تو یخچالم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 33 پست

عزیزم من شهر خودمم مادر وخواهرمم هستن 

مشکل شمارو داشتم ونتونستم کمک بگیرم ازشون چون روم نشد 

الانم ۳ ساعت برق ندارم ونگرانه یخچالمم 

گریه نکن این فقط مشکل شما نیست عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چه اخلاق خاصی داره باید زنگ میزدی یا میومد یا نمیومد حالا شوهرت میاد میگه چرا کاری نکردی

ما وسیله نقلیه نداریم

هر زمان رو میندازیم ماشین بده هزار تا بهانه میاره اخر سر بعد یه رب دوباره زنگ میزنه بیا ببر

اگر نریم میگه من گفتم خودتون نیومدید ببرید

همیشه هم بنزین نداره ماشینش 

بازنشسته است و وضعش از ما خیلی بهتره

خاهر شوهرم بعضی وقتا ماشینو برمیداره میبره سرکار یا با دوستش میرن بیرون

برادر شوهدم ماشین داره ولی گاهی وقتا که پاشینش خرابه از باباش ماشین میگیره فقط زورش میاد به ما بده

شوهرم قبلا ماشین داشته

نه اینکه ناشی باشه نخاد بده کلا زورش میاد

برادر شوهرمم وضعش خوبه بیشتر هوا اونو دارن که یه وقت کارش داشتن اونم هواشونو بگیره

خر حمالی که میشه شوهر من عزیز میشه

گریه من به خاطر وسیله ها نبود تو این شهر غریبم فقط خانواده شوهرم هست هر مشولی داشته باشم هیچ کس نی ...

من همون خونواده شوهر هم ندارم تو این شهر کاملا تنهام

ولی تو این شرایط اول باید چک کنی یخچال روشنه یا خاموش درجش رو چنده تنظیماتش بهم نخورده...یه دور یخچال رو خاموش روشن کنی ببینی درست میشه یا نه...اگه نشد من زنگ میزدم به دختر طبقه بالایی که ببینم جا دارن وسیله فریزر بزارن یا  نه...

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
نه خراب نشده نگران نباش .اون قسمت پدر شوهرم اخلاق خاصی داره رو درک میکنم .خانواده شوهر منم اگه ببینن ...

خونه خودشون همیشه شیرینی دارت

ن یعنی همیشع

ما میریم نمیارن برامون😑

پدر شوهرم بستنی میخره برا خاهر شوهر کوچیکم میاره خونه ما باشیم به زنش میگه اینارو گرفتم برای...بزار فریزر

اصلا یه تعارفم نمیزنه

دوروز پیش رفتیم مادرشوهرم گفت بستنی بیار برا بچه به حاهر شوهرم

خاهر شوهرم اومد گفت کسی بستنی میخوره بیارم پدر شوهرم میگه نه عزیز بابا هیچ کس نمیخوره اگر خودت میخوری برا خودتم بیار

اونقدر نخورده نیستم که بگم اره من میخورم

اجازه نداد خودم بخام تشکر کنم بگم نه عزیزم 

شما باشین ناراحت نمیشین؟؟

من یه ساله میخام برم دکتر و دخترمم ببرم بخاطر کرونا شوهرم قبول نمیکنه با اژانس برم میگه لچه دست میزنه همه جا میکنه دهنش

جرئت نکردیم از پدر شوهرم ماشین بگیریم چون نمیده

ما همیشه خونه ایم و تنها جایی که میریم خونه اوناست یا نهایت برادرشوهرم.هفته پیش جمعه شوهرم زود اوند خونه از کار میگه دوست داشتم ماشین بگیرم بریم یه دور بزنیم ولی به خاطر اخلاق بابام گفتم ولش کن ارزش نداره.

شل کن عزیزم 

دوست پیدا کن تو شهرتون 

کلاس ثبت نام کن برو که وقتت پر شه و دنیات انقدر با آدمای بی ارزش گره نخوره 

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍
گریه من به خاطر وسیله ها نبود تو این شهر غریبم فقط خانواده شوهرم هست هر مشولی داشته باشم هیچ کس نی ...

منم تواین شهرغریبم همه ی اقوام شوهرمم تو روستا هستن شوهرمم تو یه شهر دور رفته واسه کار،منم تک وتنها با دوتا بچه کوچیک اینجا زندگی میکنم وخودم از پس همه مشکلاتم برمیام،

من یه ساله میخام برم دکتر و دخترمم ببرم بخاطر کرونا شوهرم قبول نمیکنه با اژانس برم میگه لچه دست میزن ...

پارک نزدیک خونتون نیست ؟ 

عزیزدلم میدونم خیلی ناراحت کنندس 

اما بهتر نیست بجای تمرکز کردن روی چیزایی که نداریم از چیزایی که داریم لذت ببریم 

اگر خدایی نکرده الان مشکلی داشتی اصلا بی مهری خانواده همسرت برات مهم نبود و فقط میگفتی کاش درست شه این مشکل و ....

الانم سعیتو بذار که زندگیت رو بهتر کنی و انشالله ماشین هم میخرید 

یا حتی یه موتور هم خوبه 

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍

منم برام پیش اومده

شوهرم یه سفر میخواست بره منم با بچه هام رفتم خونه مادرم سه روز وقتی برگشتم دیدم تمام خونه بویه مرده میده هرچی گشتیم با مامانم پیدا نکردیم چیه.مامان بابامم میخواستن یه سفری برن منم شوهرم نصف شب میرسید خونه.دیگه مامانم رفت.من رفتم از یخچال اب بردارم دیدم عه چرا گرمه.خاموش شده بود.نگاه کردم دیدم در فیریزر درزش یکم بازه جوری که میدیدی معلوم نبود ولی کامل چفت نشده بود.خلاصه معلوم شد کار بچم بوده باز کرده بعد نبسته منم چون معلوم نبود نفهمیدم.دیگه دوتا مشما زباله رو پر کردم ریختم همه رو دور.زنگ زدم مامانم گفتم قبل رفتنت یه بسته گوشت بیار لااقل بتونم تا شب دووم بیارم

تازه بعدش بچم مریض شد منم چون دوتا بودن نمیتونستم ببرم دکتر.شوهرم نبود مامان بابامم رفتن.خواهر برادرمم نبودن.

حالا خانواده شوهرم ۶ تا بچن با مادرشوهرمو خواهرزاده شوهرم میشن ۸ تا خانواده.رو یکیشونم نمیشد حساب کرد.وقت گرفتاری اصلا به درد نمیخورن

خلاصه مامانم زنگ زد به خاله و داییم اومدن بنده خداها چقدرم اذیت شدن کلی پیاده دنبال دکتر گشتن

پارک نزدیک خونتون نیست ؟  عزیزدلم میدونم خیلی ناراحت کنندس  اما بهتر نیست بجای تمرکز کرد ...

دخترم ۲۰ماهشه تو خونه راه میره اما بیرون اصلا.بزارمش زمین گریه میکنه یا خودشو میندازه زمین

تو بغل نمیتونم ببرمش.بریم بیرون فقط تو بغل وامیسته