2777
2789
عنوان

بمیرم برای مظلومیتش که براش گریه نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 47 پست

خدا رحمتشون کنه عزیزم

اون دیگه رفت گریه میکردید یا نمیکردید چیزی غوض نمیشد

مرگ حقه هرکی گریه کنه مگه ناراحته؟بعضیا تو خودشون میریزن

ب فکر حرف مردم نباش مردم مهم نیسن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم نوع عزاداری ادمها باهم فرق داره 

بعضیا اصلا جلو بقیه نمیتونن گریه کنن 😞😞

روح پدرتون شاد براشون فاتحه خوندم 😔😔

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

خدا رحمتشون کنه عزیزم 🖤 بهش فک نکن گریه ی شما فایده ای براشون نداره براشون یس بخونید و صلوات و...اینا بدردشون میخوره اون دنیا

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

عزیزم خودتو ناراحت نکن شاید ندونی ولی کسانی که فوت می کنن از گریه کردن ما عذاب میکشن و از ناراحتیمون ناراحت میشن سعی میکنن برگردن تو جسمسون که بگن حالشون خوبه ولی خوب برگشتن به جسم براشون دردناکه خدا پدرتو رحمت کنه براش دعا کن کار خیر کن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ما سه تادختر و یه داداشیم...

داداش منم عییینه داداش تو انگار از داداش من گفتی...

بابای منم غریب فوت کرد

خاله س.ل.ی.ط.ه ام موقع تشییع گفت کاش چهارتا کارگر افغانی اورده بودیم دورش شلوغ بود...خدا به سرش بیاره

خدا رحتشون کنه

برلشون خیرات کنید قران بخونید

آبروی اون فردی که فوت کرده به اینکه چندنفر برلش گریه کنن یا نکنن ربطی نداره

با این افکار نادرست فقط به خودت آسیب میزنی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

خدا رحمتش کنه

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

خدارحمتشون کنه،،،با گریه نکردن شما وخانوادتون آبروی ایشون نمیره،،،واسه مردم زندگی نکنید مهم نباشه چی میگن،،،واسشون قرآن بخونین،فاتحه و صدقه به نیت ایشون بدید،ان شاءالله که برادرتون برگردن به سمت زندگی ،،،پدرتون با داشتن دخترگلی مثل شما حتما خوشحال بوده،

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

با گریه و فغان فقط به روح متوفی آزار میرسه

خدا پدرتونم بیامرزه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹