2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

178 بازدید | 12 پست

دیگه خسته شدم 

همه بهم گیر میدن 

من ادم کثیفی نیستم ب خدا خیلیم حساسم 

دوس دارم همه جای خونم تمیز باشه ولی از پسش برنمیام 

ی دختر ی ساله دارم ک خیلی بازیگوشه و اذیت میکنه خونمم بزرگه 

ولی همه جاش مشکل داره 

دلم میخواد خونمو بکوبم و از نو بسازم 

مادر شوهرم همش دخترشو تو سرم میکوبه ب در میگه ک دیوار بشنوه 

همش میگه دختر من پاکه خونش همیشه تمیزه همه چیزش سالمه 

بخدا دیگه خسته شدم ی راهکار بهم بدین ک خونم همیشهههههه تمیز باشه 

برنامه ریزیم کردم ولی نمیشه

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂

شب قبل خواب نصف کاراتو انحام بده نصف دیگشو بزار صبح زود زود تمیز کن همه جارو

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
شب قبل خواب نصف کاراتو انحام بده نصف دیگشو بزار صبح زود زود تمیز کن همه جارو

من نزدیک ب زمین کشاورزی زندگی میکنم خونمون شده باغ وحش ارزوی ی پنجره باز کردن رو دارم 

حیاطمون همش خرابست 

دلم میخواد موزاییک کنم ولی پولشو ندارم

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب که میخوای بخوابی ظرفاتو بشور جاروتم بزن اسباب بازیهارم جمع کن تا صبح که از خوتب پامیشی فقط ظرفای صبحونت بمونه  و یه دستمال کشی جزیی،منم وضع تو رو دارم با دو تا بچه خیلی سخته به خدا طبقه بالای پدر شوهرم میشینیم همه جاش خرابه دیوارا داغون منم خیلی غصه میخورم یه چند وقته شبا خونرو تمیز میکنم دیگه صبح کاری ندارم

شب که میخوای بخوابی ظرفاتو بشور جاروتم بزن اسباب بازیهارم جمع کن تا صبح که از خوتب پامیشی فقط ظرفای ...

بعضیارهستن خیلی خونشون تمیز و مرتبه بخدا حسرتشو میخورم دلم میخواد خونم خیلی تمیز باشه

بعضیارهستن خیلی خونشون تمیز و مرتبه بخدا حسرتشو میخورم دلم میخواد خونم خیلی تمیز باشه

منم همین طور حالا تو خوبه خونه خودته میتونی یه کاریش بکنی،چند وقت پیش به شوهرم گفتم یه رنگ بگیر به این دیوارا بزن گفت پولم کجا بود

منم همین طور حالا تو خوبه خونه خودته میتونی یه کاریش بکنی،چند وقت پیش به شوهرم گفتم یه رنگ بگیر به ا ...

مگه شما مستاجرین؟

عزیزم دلم نوه دلبند بزار خونه مادرشوهر دو ساعت خونش تبدیل به میدون جنگ بکنه بعد تو اون فاصله خونتون تمیز کن برو پایین بگو عههههههههههه از دست این دختر فعالم خونه شمام عین خونه ما میدون جنگ شده🤣🤣🤣مامان جان بیا بریم باهم چایی بخوریم این وروجکم بیاد بالا کمتر اذیت کنه شمارو بزار ببینه خونه رو در کسری از ثانیه بهم میریزه دیگه چیزی نمیگه بهت فقط قبلش تمیزی خونه رو اومد خونتون به رخ بکش ببینه کاری هستی😉

عزیزم دلم نوه دلبند بزار خونه مادرشوهر دو ساعت خونش تبدیل به میدون جنگ بکنه بعد تو اون فاصله خونتون ...

اخه مادر شوهرم از من دوره ولی هربار ک میاد ی تیکه میندازه اصلا دوس ندارم خونم بهم ریخته باشه بخدا بعضی وقتا گریم میگیره بهم میگن ادم کثیفی هستی وقتی ب شوهرمم میگم میگه هستی دیگه

می دونم چی میگی . بحث تنبلی نیست به خاطر وضعیت خونه دلت نمیکشه کاری کنی ، حس می کنی هر کاری کنی مشخص نیست .

منم همینطور بودم با اینکه خونه امون نو سازه ولی چون از این آماده هاست خیلی بد ساخته شده اما خب با وجودی که پول نداشتیم و هر وقت می گفتم فلان جا رو درست کنیم شوهرم می گفت این از پایه مشکل داره و باید بنا بیاد درست کنه اینطوری هزینه بیخوده و هیچی هم درست نمیشه.دیگه امسال واسه عید دست به کار شدم و یه جاهایی رو رنگ کردم خیلی بهتر شد . حالمم خوب شد. یه تغییرات کوچیک حالتو خوب میکنه. امتحان کن.

خدایا شکرت   
اخه مادر شوهرم از من دوره ولی هربار ک میاد ی تیکه میندازه اصلا دوس ندارم خونم بهم ریخته باشه بخدا بع ...

عزیزم من حالتو فهمیدم چجوریه...

بنظرم اول باید خونه ات رو دوست داشته باشی.با همه ی خرابی ها و نقصاش که الان پول نیست بخوای اساسی درست کنی.

پس باهمون کمبودها دوستش داشته باش.

برای پنجره هات توری بخر و بچسبون تا از شر حشره و اینا خلاص بشی.

آخر شب که کوچولوت خوابه یکموتمیر کاری کن,صبحم سعی کن زودتر بلند بشی و کاراتو کنی و یه دوش بگیری و صبحونه بذاری.

یکمم دکوراسیون خونه ات رو هرچند کم,عوض کن