2777
2789
عنوان

بیاین بگید کار من اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست

من میخواستم ازش بپرسم چخبره اونجا... دیدم اون دست شو انداخت جلو گفت تو ابرومو بردی منم سوار ماشین نشدم پیاده رفتم تو پارک نشستم دیدم شوهرم نیومد دنبالم زنگ زد میرم جایی کار دارم... منم زنگ زدم بیا پارک حرفامونو بزنیم

خدایا همه عزیزامو به تو میسپارم ❤️مواظب تو دلی کوچولوم باش

من نظرهارو فعلا نمیخونم تند تند مینویسم... بعدش زنگ زده واسه مامانم تا حالا این همه سال زندگی مشترک پیش نیومده زنگ بزنه واسه مامانم... بهش گفته که من ابروشو بردم وایسادم جلو ساختمون داخل ساختمونو نگا کردم بعد یه ساعت و نیم اومد دنبالم و طبق معمول شاکی بود تو نزاشتی به کارم برسم همه مسخرم کردن... مامانمم زنگ زد بهم حرف زد این کارا چیه... میدونین من گناهکار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبشم اومد ازم معذرت خواهی کرد.. احساسم میگه مقصره... هیچ چیزی کنار هم خوب در نمیاد... و همشم منو مقصر دونست.. یه جورای همه چیز و جمعش کرد... همش مطمعنم خیانت کرده.. مغزم درگیره بشدت

حتما چند نفری ی پولی اوردن مرده هم حتما دوستش بود نباید باور میکردی باید وقتی دیدی ی زن هست میرفتی ب ...

خودمم همین فکر و میکنم... مغزم داغون شده...بهش امروز صبح گفتم دیگه نمیزارم بری اون ساختمون کار... دیدم گفت یه لکه دیگه هست.. کاراش باهم جور در نمیاد.. معلومه ابروش رفت زنش مچشو گرفته... بعدم من خر دوباره بر نگشتم ببینم ماشینش اونجاس یا نه

یه‌مدت که گذشت زیر نظر بگیرش ،قضاوت عجولانه نکن ،خودتو عذاب نده ،تعقیبش کن یا برادر ی کسی روبفرست دن ...

هنوزم تو اون ماجرا موندم... شاید من اشتباه میکردم

خودمم همین فکر و میکنم... مغزم داغون شده...بهش امروز صبح گفتم دیگه نمیزارم بری اون ساختمون کار... دی ...

خب وقتی میره کار ی لکه دیگ رو انجام بده تعقیبش کن ولی ن مث این سری خیلی محتاط تر 

هنوزم تو اون ماجرا موندم... شاید من اشتباه میکردم

اخه اگ خیانت باشع خب معلومه رفتارش سرد میشه کلا داد میزنه کمتر محبت میکنه کمتر درخاست رابطه میدع 

از اونروز ب بعد دیگ چ چیز مشکوکی دیدی

چه دلی داری هنوز هیچی بهش نگفتی من اگه بودم همونجا میرفتم بالا تو ساختمون ببینم چه خبرهه

واقعا سخته.. ولی همش تو فکرمه یکی از دوستامو بفرستم در اون خونه به بهونه چیزی ببینم طرف مجرده یا متاهله... ته خلاف فکرم همینه فعلا 

اخه اگ خیانت باشع خب معلومه رفتارش سرد میشه کلا داد میزنه کمتر محبت میکنه کمتر درخاست رابطه میدع&nbs ...

نه دیگه هیچ چیزی مشکوکی ندیدم.. ولی مدام کنترلش میکنم. جالب اینه از گوشی اصلا سر در نمیاره خیلی کم