بچه ها من شوهرم گچ کاره اما کارش یه ربع فاصله داره حالا دیروز که جمعه بود و تعطیل بودن طبق معمول برای کار کوچیک داخل همین شهر بهش زنگ زدن... بعدش از ساعت 2 رفت تا 7 نیومد انتظار داشتم دیروز بریم بیرون... منم اولین بارم بود این کارو میکردم گفتم برم سر کارش ببینم اونجاس یا نه... رفتم دیدم ماشینش تو اون کوچس ولی این کارش طبقع 5 بود یهو اس داد من برم طبقه اول یه لکه داره اونم بزنم میام... منم وایسادم نگا ساختمون کردم زنگ زدم گفتم من پایینم از پنجره نگاه کن که دیدم پشت پنجره طبقه دو یه خبراییه.. یکی پرده رو کتار زد یهویی یکی یه زنه اومد تو بالکن منو نگا کرد.. بقیشو الان تایپ میکنم
خدایا همه عزیزامو به تو میسپارم ❤️مواظب تو دلی کوچولوم باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابابزرگم خدارحمتش کنه ،گفت هروقت خواستی درباره کسی ،موضوعی یاچیزی قضاوت کنی اول ۷۰تا جمله با شاید بگو به پنجمی نرسیدی نظرت عوض میشه .شایددهم استادا مون گفتن