2777
2789
عنوان

لکه بینی تو بارداری

225 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من الان هفته هفتم بارداری هستم.از دیروز لکه بینی دارم.

این چندروز هم که تعطیله ماهم اومدیم روستای ای مسافرت و هوای خوب 

یکم هم کمرم درد می‌کنه.میتونید کمکم کنید

تو ام میتونی به یه درآمد خوب برسی. کافیه همت کنی و بیایی. هر سوالی هم داشتید بپرس.

تنها کمکم اینه حتما برو دکتر .یا حداقل بیا شهر برو درمانگاه پیش ماما .قلب جنینت تشکیل شده ؟؟

منم از هفته ۷لکه بینیم شروع شده بود .البته قلب بچه من هنوز تشگیل نشده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کمکم اینه حتما برو دکتر .یا حداقل بیا شهر برو درمانگاه پیش ماما .قلب جنینت تشکیل شده ؟؟ منم از ...

هنوز سونو نرفتم.

میخواستم این هفته برم

تو ام میتونی به یه درآمد خوب برسی. کافیه همت کنی و بیایی. هر سوالی هم داشتید بپرس.
باید بری چکاپ بشی عزیزم نزدیکترین بیمارستان برو بخش زایشگاه چون الان دکترا که نیستن

چند سال پیش هم این مشکل رو داشتم رفتن زایشگاه.

ماماهای ...... آنقدر دستکاری کردن که گفتم بمیرم هم دیگه نمیام اونجا.

بعد از اینکه خودش معاینه کرد تازه از سونو استفاده کرد. منم حالم بده آنقدر از دستشون عصبانی شدم

هنوز سونو نرفتم. میخواستم این هفته برم

من الان شرایط بارداریتو نمیدونم که بخام چیزی بگم‌.من اول سونو شدم بااینکه هنوز قلب نداشت دکترم شیاف مروژسترون واژینال داد .من یک هفته استفاده کردم.شبی یدونه .و استراحت مطلق شدم .لکه بینیم تموم شد .اما از سفر و روستا دل بکن .برو بیمارستانی جایی .حداقل اونا برات شیاف تجویز کنن بخر و استفاده کن .

من الان شرایط بارداریتو نمیدونم که بخام چیزی بگم‌.من اول سونو شدم بااینکه هنوز قلب نداشت دکترم شیاف ...

اره حتما امروز برمیگردیم.

گفتم تا برم دکتر ببینم میتونید کمکم کنید آروم بشم

اره حتما امروز برمیگردیم. گفتم تا برم دکتر ببینم میتونید کمکم کنید آروم بشم

ترس نداره 

استرس نگیر اصلا 

خیلیا اول بارداری اینجورین 

بخاطر حرکت نطفه به سمت بالاس و چسبیدنش به دیواره رحمه ک همچین چیزی پیش میاد 

استراحتت رو بیشتر کن 

شیاف هم بخر.اگه لکه بینیت در حد کم سب قبل خاب یدونه واژینال استفاده کن.اگه خونریزی داره مقعدی استفاده کن ...

رابطه نداشته باش 

فعالیت نکن 

نشاسته رو با اب خنک قاطی کن بخور خیلی خوبه 

من این کارارو انجام دادم 

و خداروشکر بعد دو روز لکه بینیم قطع شد و قلب بچه تشکیل شد 

منم لک داشتم شیافو امپول استفاده کردم.اخرم سونو گف ساک رشد نمیکنه تو 4هفته مونده از دو روز پیشم افتادم تو خونریزی😔حالام داره سقط میشه.میوه به بگیر بخور کمرتو سفت میکنه

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
ترس نداره  استرس نگیر اصلا  خیلیا اول بارداری اینجورین  بخاطر حرکت نطفه به سمت بال ...

ممنون عزیزم 

منم لک داشتم شیافو امپول استفاده کردم.اخرم سونو گف ساک رشد نمیکنه تو 4هفته مونده از دو روز پیشم افتا ...

اخی عزیزم. چه سخته حتما