2777
2789
ممنون عزیزم  نه من تازه میخام اقدام کنم بین این دوتا دکتر موندم و اینک دنبال یه جراح خوب واس د ...

دکترمحرابی رایگان معاینه میکرد . تماس بگیر بپرس . این پویا قربانخان مطب هم داره ولی من رفتم ثارالله خیلی حساس کار میکنه دلم میخواد هرچه زودتر سیما باز کنه . اخه دندونام خیلی خوب شدن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترمحرابی رایگان معاینه میکرد . تماس بگیر بپرس . این پویا قربانخان مطب هم داره ولی من رفتم ثارالله ...

اتفاقا دوروز پیش پیش محرابی بودم شنیده بودم رایگان ولی واس من 60 تومن گرفت خیلی هم بادقت معاینه نکرد😕 

ممنون از راهنماییت گلم❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
قبلش میپرسیدی . گفت باید نهفته جراحی کنی؟

باورت میشه اصلا نفهمید دندون نهفته دارم با اینک عکس دندونامم بهش نشون دادم هیچی نفهمید ولی چون قبلش پیش دکتر سجادی رفته بودم میدونستم و وقتی معاینه کرد بهش گفتم دکتر من یه دندون نهفته دارم اینو چیکارش کنم ک گف عکستو دوباره بده ببینم   گفتش با ارتودنسی نمیشه کاریش کرد میتونی خارجش کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
باورت میشه اصلا نفهمید دندون نهفته دارم با اینک عکس دندونامم بهش نشون دادم هیچی نفهمید ولی چون قبلش ...

من کاره ارتودنسی شنیدم خوبه . اما دکتر خودم وقتی معاینه کردگفت ۳تا ازدندونات باید حتما پُر بشه ۲تا هم بکشی .همونجا یه دکتره دیگه پر کرد و یه دکتر دیگه هم کشید . اونجایه خوبی که داره اینه همه جور دکتره دندان پزشک دارن . اخه دکتره ارتودنسی نمیکشه یا پر نمیکنه ک.