2777
2789
عنوان

کی سریال آنها رو میبینه؟ 🤕🤕 (ترسوها نیان.😘)

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست
اره گلم. تازه دو قسمت اومده. خیلی ترسناکه. فکرشو نمیکردم.🤕🤕 یه اقاهه بچه دار نمیشده. رفته پیش دعان ...

منم یه سریال خارجی  میبینم اسمش هست evilتازه فصل دوم اومده موضوعش شباهت داره 

یعنی ما ایرانیا زود کپی پیست میکنیم البته ایرانیزه شده  نه گلم همش چرت و پرته باور کن ذهن خرابه سازندس که البته خب هیجان داره خوشمون میاد 

اجنه یه مدل دیگن کارشون هم یه چیزی دیگس وقت ماها رو هم ندارن خیالت راحت 

بعد اینش جالب پسر واسه خودتون دختر واسه اجنه  الله اکبر پسر دوستی تا به کجا  

منم یه سریال خارجی  میبینم اسمش هست evilتازه فصل دوم اومده موضوعش شباهت داره  یعنی ما ایر ...

اینم کپیه؟😂😂

دعانویسه نگفت فقط دخترو میبرن. همینجوری پرسید دوس داری بچه ات چی باشه. یارو هم همینجوری یه جنسیتی گفت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم کپیه؟😂😂 دعانویسه نگفت فقط دخترو میبرن. همینجوری پرسید دوس داری بچه ات چی باشه. یارو هم همینج ...

اها پس اینجوریه

اره فکر میکنم کپیه اون چون هنوز فصل دومش یه چن هفته دیگه پخش میشه تا اینجا داستان اینجو بوده که فهمیدن یه مرکزی که خدمات ناباروری ارائه میده مثل ivfو اینا هر کسی که رفته جنینش شیطانی شده یعنی بچه اش بعد به دنیا آمدن تا به سنی عادیه از یه سنی به بعد شروع میکنم به آدم کشی یا مثلا مادر بچه اینجوری میشه البته کلی ماجرا داشت تا به اینجا برسه داستان و حالا شخصیت اصلی داستان هم یه بچه اش رو رفته اونجا ivfکرده و اتفاقا دختره و شب ها هم خواب های ترسناک میبینه و اینا ....

اها پس اینجوریه اره فکر میکنم کپیه اون چون هنوز فصل دومش یه چن هفته دیگه پخش میشه تا اینجا داستان ا ...

وای. چه باحال‌ و ترسناک.😱😱 حالا این فیلمه اولشه‌. نمیدونم چه چوری میخواد پیش ببره.

من ترسوام. ولی کرم دارم و عاشق هیجانم‌. میبینم بعد تا چند روز تو فکرشم‌.😂😂😂