2777
2789

دو دفعه تا پای عقد رفتیم اما به دلیل مخالفت خونواده ها نشد. اصرار داشت که با هم باشیم تا راضی بشن میگفت نمیتونم با کس دیگه ازدواج کنم در حالی که فکرم پیش تو هست. بعد ۵سال یه دفعه سرد شد نسبت بهم و بیوی عاشقانه و حلقه گذاشت و سریع پاکش کرد و بهش پیام دادم و گفتم که متوجه خیانتت شدم اما هیچ جوابی نداد. دیگه هیچ ارتباطی نداشتیم و همو بلاکم نکردیم. الان چندماهه که از قضیه میگذره تا اینکه هفته پیش توی واتساپ عکس پروفایلش رو عوض کرد و حلقه و قلب گذاشت بیوی واتساپ. دیدم که امروز یهو منو بلاک کرد. کاش میتونستم فریاد بزنم آخه هیچ بدی ای در حقش نکردم و همه جوره برای شاغل شدنش کمکش کردم و الانم چندماهی هست که بهش پیام ندادم و مزاحمش نشدم. با اینکه میدونه سه ماه دیگه مصاحبه استخدامیم هست اما با این کاراش بیشتر بهم آسیب میزنه. شما باشین چجوری این شرایط  رو تحمل میکنین؟

کات خلاص بیکاری

کات هستیم عزیزم و کلا اخلاقم جوری هست که وقتی کات بشیم حتی یه دونه پیام به طرف مقابل نمیدم تا فکر نکنه مزاحمش هستم کاش بتونم فکرمو آزاد کنم و نسبت به رفتارهاش بی تفاوت بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم دگ وقتی ی نفر دگ توزندگیش هس چرا باید ب تو پیام بده یا فکر کنه اگه ایجورم بود تونباید قبول میکرد ...

درسته عزیزم قبول دارم فقط اینکه بلاک کرد دلم گرفت چون مزاحمش نبودم و خودم سه ماه پیش برای همیشه ازش خداحافظی کرده بودم

درسته عزیزم قبول دارم فقط اینکه بلاک کرد دلم گرفت چون مزاحمش نبودم و خودم سه ماه پیش برای همیشه ازش ...

اتفاقاخوشحال باش میدونم سخت هس برات 

اما تو روزای سهتتری هم گذروندی ی روز میشه بهترین بخت نصیبت میشه

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون