2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صددرصد  وقتی به چیزی اعتقاد کامل داشته باشی مطمئناً میرسی بهش

این عالیه

من همیشه ب دوستم میگم اونم مسخره میکنه میگ من میخام با رئیس جمهور ازدواج کنم پس😐😂

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
باکدوم روحانی یا رئیسی؟

نمیدونم منظورش دقیقا کیه میخاد مسخره بازی دربیاره اعتقاد نداره...ی چیزی گفته نشدنی😓

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
این عالیه من همیشه ب دوستم میگم اونم مسخره میکنه میگ من میخام با رئیس جمهور ازدواج کنم پس😐😂

بله قانون جذب علمیه که ثابت شده س 

و مسخره کردن نداره شاید ایشون اعتقاد نداره اما شما که داری ازش استفاده کن مطمئن  باش به خواسته ت میرسی

از کجا تهیه کردین؟ 

ی سایت بود ازش ی برنامه دانلود کرد بعد مبلغی داد  گوش داد  فک کنم پرورش افکار  دختر  عمم و دوستم میگن مرادخانی خیلی بهتره   شما دورها رایگان دوتاش گوش بده خوشت امد تهیه کن