2777
2789
عنوان

یجا یچیزی خوندم خیلی جالب بود برام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 53 پست
ن حرامه کلا دیه گرفتن جنگ با خداس 

پس چرا وجود داره.  ؟؟؟؟ حرامه؟ بعد اسلام گفته دیه انسان فلان تعداد شتر؟   

اگه حرامه چرا مقدارش معین کردن و ماه های حرتم گفتن دو برابر بشه؟؟؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا وجود داره.  ؟؟؟؟ حرامه؟ بعد اسلام گفته دیه انسان فلان تعداد شتر؟    اگه حرامه ...

یکی روشنم کنه ببینم حرامه  یاحلال

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
دیه هم هست

این دیگه جدیده والا 

اینو کی گفت اخه اشتباه زدی آبجی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بابای من ماشین بهش زد جفت پاهاش تا زانو شکست پلاتین گذاشتن یکسال از کار بیکار شد

واقعا دیه حرومه براش ؟؟ عقل خودتون چی‌ میگه

خرج زن و بچه و کرایه خونه از کجا میخواست بده

البته این قضیه مال ۱۰ سال پیشه

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
اهل سنت 

آهان همینه متفاوته با ما

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
پس چرا وجود داره.  ؟؟؟؟ حرامه؟ بعد اسلام گفته دیه انسان فلان تعداد شتر؟    اگه حرامه ...

نمیدونم والا واسه ما ک حرامه تو اطرافمون هرکی دیه گرفته به بدترین شکل بیشتر از دست داده مثلا همین شوهر خاله م 

حلاله منتهی چون طرف چشمش دنلبال اون ماله خیری نتوش نیست من اینو تو همسایه ی مادربزرگم دیدم از دیه خو ...

عع؟ چ جالب

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
یکی روشنم کنه ببینم حرامه  یاحلال

دیه حلاله دوست من

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
یکی روشنم کنه ببینم حرامه  یاحلال

عزیزم اگه شیعه ‌ای ک حلاله ولی اهل تسنن حرام میدونن

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...