2777
2789
عنوان

یجا یچیزی خوندم خیلی جالب بود برام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 53 پست
بابای من ماشین بهش زد جفت پاهاش تا زانو شکست پلاتین گذاشتن یکسال از کار بیکار شد واقعا دیه حرومه بر ...

تواین ۱۰سال اتفاق بدی برا بابات نیوفتاد ک بگید وای نکنه چون اون پولو گرفتیم اینجور شده...

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین ۱۰سال اتفاق بدی برا بابات نیوفتاد ک بگید وای نکنه چون اون پولو گرفتیم اینجور شده...

اتفاق بد زیاد افتاده برامون

ولی ب اون ربطش ندادیم

چندسال پشت سرهم دقیقا ماه رمضون واسمون اتفاقای بد میفتاد خون ریختیم درست شد

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
دیه از لحاظ قانونی و شرعی کاملا حلاله مگر اینکه کسی عمدا تمارض کنه...

واقعا؟؟خب الان یکی گف چون چشم طرف رواون پول بوده ازپول دیه خیر نمیبینه ادم...چقد درسته این حرف؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
اتفاق بد زیاد افتاده برامون ولی ب اون ربطش ندادیم چندسال پشت سرهم دقیقا ماه رمضون واسمون اتفاقای ب ...

ینی ازهمون سالی ک دیه گرفتید اتفاق بد افتاد۰

واقعا؟؟خب الان یکی گف چون چشم طرف رواون پول بوده ازپول دیه خیر نمیبینه ادم...چقد درسته این حرف؟

هیچ قدر😐

شما رو همه چی حساب و کتاب میکنی و کاملا طبیعیه

وقتی کلی خرج میکنه و از کارش عقب میفته خب طبیعیه روش حساب کنه

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

خب اگ من راضی نباشم ب کسی دیه بدم ولی مجبور بشم و بدم ... خب اون طرف مقابلم پوله من براش حلاله؟؟خیر ...

خب معلومه

پول مفت ک نمیدن

در مقابلش یه عملی انجام شده یک جنایت یا اشتباهی رخ داده

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم