2777
2789
عنوان

یجا یچیزی خوندم خیلی جالب بود برام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 53 پست
باور نکن این چرت و پرتا رو واسه اونایی گفته ک از قصد بلا سرخودشون میارن و دیه میگیرن 

چ بی انصاف 

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حلال نبود که قانون اونو مشروع نمی دونست 

آنقدر دلیل داره که حلاله 

محاله حرام باشه 

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود🌱🌹... خدایا از تو میخوام به حق فاطمه زهرا سلام الله علیها بهم به زودی بچه سالم و صالح و خوشگل عنایت کنی و به من جایگاه مادر رو بدی. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا شکرت بابت همه چیز🙏🏻🌱🌹🌸
یه زری زده ،طرفو ناکار کنی ازکارو زندگی بندازی بعد دیه ام ندی😐

منم تو خیال خودم گفتم اخه خب چرا حروم باشه ینی چی ک ی پولو ازیکی بگیری بعد خدا یکارکنه اونو برگردونی ب یکی دیگع بدی همون بلا سرت بیاد...خو اگ حلالع چرا خدا باید همون بلارو سر کسی ک دیه گرفته بیاره

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
ن حرامه کلا دیه گرفتن جنگ با خداس 

😑😑😕😱

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببخشید میشه بگین مذهبتون چیه؟!!!

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...

وا اون رباس نه دیه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
نه اصلا حلال نیس از حرامم حرام تره 

خدایی؟🤔

😑😑😕😱

🤣🤣😅😅

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بستگی داره درچه موردی مثلاطرف الکی خودشومیندازه تودعوا ک دیه بگیره خب این حرامه ولی کسی ک توتصادف مشکل دارمیشه اون دیه حقشه...چطور موقع‌ بیمه کردن‌ فلان قدر پول میگیرن حرام نیست ولی دیه گرفتن گناهه؟؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

چطوری بعضیا اینقده باحالن😂😂😂