می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود🌱🌹... خدایا از تو میخوام به حق فاطمه زهرا سلام الله علیها بهم به زودی بچه سالم و صالح و خوشگل عنایت کنی و به من جایگاه مادر رو بدی. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا شکرت بابت همه چیز🙏🏻🌱🌹🌸
یه زری زده ،طرفو ناکار کنی ازکارو زندگی بندازی بعد دیه ام ندی😐
منم تو خیال خودم گفتم اخه خب چرا حروم باشه ینی چی ک ی پولو ازیکی بگیری بعد خدا یکارکنه اونو برگردونی ب یکی دیگع بدی همون بلا سرت بیاد...خو اگ حلالع چرا خدا باید همون بلارو سر کسی ک دیه گرفته بیاره
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/ وزن هفتهی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه