2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اسنپ رز نیست من هربار میگیرم فقط اسنپ اکو و پلاس هست ولی شده راننده زن بیاد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دیگه اسنپ رز نیست من هربار میگیرم فقط اسنپ اکو و پلاس هست ولی شده راننده زن بیاد

الان زدم سمت خودمون فعال بود گزینه ش..البته نمی‌دونم الان راننده دارن یا نه این موقع شب..ولی اومد گزینه ش

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
خب امتحان کن یمدت اگ میصرفید و خوب بود برو باز من چندسری قبل اسنپ معمولی گرفتم رانندشون زن بودن عجی ...

اره من بخاطر امنیت میگم فقط بانوان کار کنم معمولی نه

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
اره پرایده

من دو تا از همکارام قبل اومدن تو شرکت ما اسنپ کار میکردن تازه آقا بودن آخر شب فرودگاه هم میرفتن اونی که ماشینش 206 بود حساب کرد تازه یه چیزی هم سر میذاشت خرج ماشین واقعا تو ترافیک پدر ماشین درمیاد کرایه ها هم کمه