2777
2789
عنوان

وزی و خشکیه مو😥

481 بازدید | 34 پست

دوستان لطفا راهنماییم کنید واقعا کلافه شدم موهام خیلی خشک و وزه .مجعده وز وزی

چه شامپویی استفاده کنم برای موهام ؟همش شامپو عوض میکنم و بدتر میشه

اینقد بده شوهرم تاحالا یه بارم موهامو نوازش نکرده😔

راهنماییم کنید پلیززززز

اکتیو نرم کننده بگیر بزن هم فوق العاده خوشبو هم نرم میکنه خیلی

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شامپو نباید زیاد استفاده کنی. هفته‌ای یه بار شامپو بزن

ماسک مو و نرم‌کننده بیشتر باید استفاده کنی

اسپری دوفاز بعد حمام هم واسه رفع وزی و حالت گیری مو خیلی خوبه...

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
منکه پرژک میزنم ولی اگ میخوای موهاتو صاف کنی ماسک مو استفاده کن خیلی خوبه

چه مارکی شما استفاده کردیم خوب بوده

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

اول یه مدت طولانی و نزدیک به هم ماسک آلوئه ورا با روغن زرماری و کرچک بزن تمام موهات آغشته بشه و 4 ساعت یا بیشتر بمونه روی موهات

دوم رنگهای کم آمونیاک استفاده کن

شامپوهای بدون سولفات

روباشی ابریشم

شونه چوبی

حتما داخل حمام نرم کنند و ماسک موی داخل حمام / من شون میزنم

بعد از حمام سرم موی سریتا و روغن آرگان که عالیه من گنتن میزنم قیمتش مناسبتره و 6 ماه هم میمونه برام

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
پس چرا میگن نرم کننده ریزش مو میاره ؟

بستگی به مو داره من میزنم ریزش نداشتم

منم موهام همین طوره. فقط نرم کننده لطیفه طلایی روش جواب داد البته خارجیا رو امتحان نکردم  سرم مو سینره هم بعد حموم بزنم خیلی بهتر میشه. قبل گرونیا اسپری مو شوارزکف برا موی اسیب دیده میزدم بدون نرم کننده معجزه بود برا موهام

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.