2777
2789
عنوان

وزی و خشکیه مو😥

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای مرسی عزیزم😘انشالله کارساز باشه

مطمئن باش ماسک آلوئه ورا نتیجه میده. منتها اگر میتونی تا یک ماه هر روز بگذار و بعدش هفته ای دو بار

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

ماسک موی آلبورا خیلی خوبه قیمتش هم 20 تومنه 

منم کسی بهم پیشنهاد داد گفتم ایرانیه و ارزونه حتما بی فایده اس .ولی واقعا عالیه و تا حموم بعدی موهام نرم و ابریشمی میشه!

موهام فره و یه مدت وز کرده و خشن شده بود قبل از مصرف 

آب هم زیاد مصرف میکنم  دیگه موندم واقعا

درکت میکنم من دارم دیوونه میشم باور میکنی هر دختر و زنی رو میبینم فقط به موهاشون نیگا میکنم خیلی دوست دارم موهام از این حالت خشکی دربیاد  پوست دست و پام هم اگزما داره

درکت میکنم من دارم دیوونه میشم باور میکنی هر دختر و زنی رو میبینم فقط به موهاشون نیگا میکنم خیلی دوس ...

وااای دقیقا فیلم خارجی دوست ندارم همسرم نگاه کنه😔چون میترسم تو دلش از موهایه اونا خوشش بیاد

شامپو چه مارکی بزنم؟امشب میرم میگیرم حتما

هنوز درباره شامپگو به نتیجه دلخواه نرسیدم. تازگی بدون سولفات درمالیفت برای موهای ضعیف رو گرفتم تا ببینم چی میشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم