ارادداک یه سایت تولید محتواس که بابت استخدام هیچ پولی از شما نمیگیره و بابت مطالبی که داخل سایتش مینویسی بهت پول میده.ببینید شما اول میری تو سایت ثبت نام میکنی بعد میری قسمت مطالب مطلب ها از ۴۰۰ کلمه هست تا ۲۰۰۰ کلمه قیمتاشونم فرق داره هرچی تعداد کلمات بیشتر باشه پولش بیشتره مثلا ۴۰۰ کلمه ۴ هزاره ۶۰۰ کلمه ۵۵۰۰ عه و .... دیگه خودتون برید میبینید.بعد به شما ی موضوعی میده شما راجبش مینویسی از کلمات کلیدی هم ک خودش بهت داده کنار صفحه استفاده میکنی برای نوشتن میتونق از گوگل کمک بگیری فقط حواست باشه عین اون ننویسی چون به مطلب کپی پول نمیده.بعد ک مطلبو نوشتی میری سراغ بعدی ناظر ها محتوای شمارو میبینن اگه کپی نبود پولشو میزنن به حساب کاربریت. راجب درامدشم بگم ک نویسنده هاییم داریم ک تو ماه تا بالا ۱۰ میلیون هم دراوردن بستگی داره شما چقد وقت بذاری اگر درامد ماهیانه ت بشه ۴ میلیون بیمه تامین اجتماعی هم میکنه.برای تسویه هم میرید اطلاعات حسابتونو تو بخش مالی سایت ثبت میکنید چون واریز از شماره شبا هست.واریز هاشونم ۸ ۹ روزه انجام میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!