2777
2789
عنوان

همسایگی با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 47 پست
خب داستان همینجور ادامه داره و اصلا دوس ندارم شاید اونا هم از اجبار ما رو دعوت میکنن

به نظرم اصلا رسم جالبی نیست چرا باید هر سری همدیگه رو دعوت کنین خب بعد از شام هر کدوم خواستین میتونین برین یک ساعت با هم بشینین

خانواده همسرم کلا ۲۵نفر میشن و واقعا سخته مهمونی دادن واسه این همه ادم

خب ما هممون رو هم ده نفریم😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من دلم میخاد با اینکار متوجه بشه و بفهمه لزومی نیست هربار دعوت کنه مثلا تو همین هفته یکشنبه اینجا ...

خب  ببین اگه میخوای رفت آمد کمتر بشه این رفتار درست نیست چون دور از شخصیته‌ .....دعوت شون کن اما سری بعد که جاری ت خواست دعوت کنه بهش بگو لازم نیست تو رو دعوت کنه چون میفهمی که اون همه آدم دعوت کردن سخته

👻
به نظرم اصلا رسم جالبی نیست چرا باید هر سری همدیگه رو دعوت کنین خب بعد از شام هر کدوم خواستین میتونی ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻اره واقعاسخته !!اخه وقتی مهمونا کم باشن میتونی هر غذایی درست کنی ولی تعداد بالا همه چی سخت میشه

بنظرتون باید دعوتش کنم هر بار؟؟؟

نه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻اره واقعاسخته !!اخه وقتی مهمونا کم باشن میتونی هر غذایی درست کنی ولی تعداد بالا همه ...

آره درسته. با خانواده شوهر نزدیک بودن این مشکلاتم داره من اصلا دوست ندارم نزدیک باشم

خب اینکار کردم قبلا اما خیلی اصرار کرد و باز مجبور شدیم بریم 

خب ببین اون متوجه نشده که شما منظورت چیه.....یه خورده رک  تر بگو مثلا بگو اون  سری میخواستم شما رو دعوت کنم بعد مجبور بودم خواهر شوهرمم‌ دعوت  کنم بعد دیدم خیلی سخته آدم بخواد یه  جا همه رو  دعوت کنم بعد الانم دوس ندارم اذیت بشی ما رو دعوت نکن ‌......اونجوری شاید متوجه منظورت بشه 

👻
اره واقعا دوری خیلی بهتره کاش بتونیم یه خونه مستقل بخریم

ربطی به دور و نزدیکی نداره عزیزم وقتی یه چیزی تو خانواده باب شده‌.... میگم جاری من یکساعت و نیم با ما فاصله داره ولی همیشه مهمونیامون با همه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ایشالله عزیزم. درکت میکنم چی میگی چون من با جاری سابقم دیوار به دیوار بودیم هر وقت خواهر شوهرم یا اون یکی جاریم می اومدن خونمون خودش بدون دعوت می اومد خیلی بررو بود

تازه‌ تو اصلا مجبور نیستی هر هفته واسه وعده‌ غذایی‌ دعوت کنی همسرت هم غر  زد بگو سختمه اینهمه غذا هر هفته واسه اون همه آدم درست کنم

👻

به نطرم این بار دعوتش کن و دفعه بعد فقط خانواده جاریتو بگو و بگو اونجوری سخت و ترجیح میدی که تک تک دعوت کنی. بعد هم کلا چرا این همه دورهمی دارید وقتی یکشنبه دورهم بودید خوب عزیزم کرونا هم هست

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم