2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟

94 بازدید | 5 پست

سلام خانوما..

من قاعدگیم منظم بوده از اول،بدون حتی یک روز تاخیر 

اما الان یه هفته ای اززمان قاعدگیم میگذره ولی هنوز پریود نشدم ولی قاعدگیو دارم...بی بی چک زدم منفی درومد معدم همش خالیه انگار حتمن باید یع چیزی بخورم حتی بعد اینکه ی وعده غذا مفصل میخورم بازم دلم ضعف میره.

بی بی چک معمولا بعد از یکی دو روز تاخیر نشون میده. خییییلی خیییلی احتمال اینکه باردار باشی و بی بی چک نشون نده، کمه. ولی محال هم نیست. دو سه روز دیگه دوباره بزن. انشالله هرطور دوست داری باشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعده ی هفته بی بی منفی شک ب چیه بارداری داری؟ 

من ک خیلی اعتماد دارم ب بی بی چک 

اگر خیال میکنی بارداری ازمایش بهترین راهه 

ولی خب من میگم نیسی و علت دیگه ای داره

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

منم دیروز موعدم بود نشدم هنوز 

سینم سنگین شده 

به نظرتون باردارم

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بعده ی هفته بی بی منفی شک ب چیه بارداری داری؟  من ک خیلی اعتماد دارم ب بی بی چک  اگر خیا ...

آخه دفعه اول که بیبی چک زدم اولش منفی بودولی

صب پاشدم دیدم دوخط شده و مثبته