گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 عنوان واردا به رنگ و مش یه لحظه میاین 572 بازدید | 11 پست من میخوام جلوی موهام رو مش بندازم بنظرتون قشنگه یا حتما باید کل موهامو مش کنم؟ تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی 1400/03/14 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 یعنی هیچکی تاحالا مش جلوی سر انجام نداده🙃 تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 😶برای مردم مگ رنگ میکنی فقط جلو مو باشه وا چه ربطی داره مش جلوی سر خودش یه مدله تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 39384 من دیدم دوستم زده بود قشنگ بود.چون موهای جلو بلند بود میوفتاد روی موهای پشت خوب میشد یه روز خوب میاد
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15844 وا چه ربطی داره مش جلوی سر خودش یه مدله والله من ارایشگرم خدایی ندیدم ولی جلو رنگ کرد یا مثلا مش برای لا ب لای بافت
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 من دیدم دوستم زده بود قشنگ بود.چون موهای جلو بلند بود میوفتاد روی موهای پشت خوب میشد مرسی عزیزم تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 والله من ارایشگرم خدایی ندیدم ولی جلو رنگ کرد یا مثلا مش برای لا ب لای بافت شما مگه کجایی الان چند ساله که خیلیا فقط از یه بغل گوش تا بغل گوش دیگه مش میکنن یعنی نیم کره جلو سر تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15844 شما مگه کجایی الان چند ساله که خیلیا فقط از یه بغل گوش تا بغل گوش دیگه مش میکنن یعنی نیم کره جلو سر 🙁تهرانپارسرنگ مشمم استاد وارتان دوره دیدم میبینم هر ۳ماه ولی.....
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 🙁تهرانپارس رنگ مشمم استاد وارتان دوره دیدم میبینم هر ۳ماه ولی..... پس احتمالا به شما فقط مش کامل رو آموزش دادن راجع به این مدل هم تحقیق کن اتفاقا خیلی طرفدار داره فقط من چون دفعه اولمه یه کم شک دارم میگم نکنه پشیمون بشم تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی