2777
2789

بچه شیر میدم چه قرصی بخرم ضرر نداشته باشه 

چیکار کنم نمی تونم برم دکتر 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کن هندونه  و ابمیوه الوورائه بخوری   

هر چی ب دفعات بیشتر ادرار کنی  عفونتت بهتر میشه 

البته هندونه نفاخه  اگ میخوری ابشو  بخور

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

چرا نمیتونی بری؟اگه از خجالت معاینه و ایناس بهت بگم فقط ازت علائم میپرسه و ازمایش میگیره بعد دارو میده

برو دکتر عزیزم خدایی نکرده عفونت به کلیه ت نرسه خطرناکه

بری داروخونه بگی برا سوزش ادرار قرص میخوام بهت میده ولی موقتیه درمان همیشگی نیست

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عنبر نسا دود بده با آب نمک بشور

عنبر نسا از کجا بیارم 😑😐😭

اب نمک و چه مقدار درس کنم 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
مایعات زیاد بخور، هندوانه زیاد بخور 

هی مایعات میخورم ولی فرقی نمیکنه لامصب

من تجربه خودم ایناس(اب لیموترش با اب فراوون.دم کرده آویشن.مایعااات و اب زیاددد طوری که زیاد بری دستشویی تا عفونتت خارج شه

ولی حتما دکتر برو سرسری نگیر

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

عزیزم باید بری دکتر ولی این راهی که بهت میگم کاملا بیخطره دکتر گفت بهم

تویه لگن بزرگ اب بریز یه سوم لگن پر بشه توش دوسه قاشق جوش شیرین بریز بشین توش تقریبا یه ربع. 

دو سه بار که انجام بدی خوب میشی 

اگه خوب نشدی باید بری دکتر 

چرا نمیتونی بری؟اگه از خجالت معاینه و ایناس بهت بگم فقط ازت علائم میپرسه و ازمایش میگیره بعد دارو می ...

اره باید برم بچه کوچیک دارم‌شوهرمم‌شیفته بعد ظهر شنبه دکترمم بعد ظهر میاد مطب باید بزارم خونه مامانم برم چون خطر ناکه و دارم درد میکشم

عزیزم باید بری دکتر ولی این راهی که بهت میگم کاملا بیخطره دکتر گفت بهم تویه لگن بزرگ اب بریز یه سوم ...

عفونتو از بین میبره یا سوزشو کم میکنه