2777
2789
عنوان

بعد کدوم اتفاق یه غم عجیبی دارین

1254 بازدید | 61 پست

من بعد جدا شدن زن داداشم چون واقعا داداشم حقش یه زندگی عالی بود 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بعد ازدواجم😔

وای چه بد چرا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه بد چرا

منو شوهرم کاملا متفاوتیم همه چیز تمام عقاید تو این ۱۰سال خیلی سختی کشیدم خیلی اذیت شدم

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

بعد فوت مادربزرگم تو ۵۵سالگی مرگ یهویی هنوز بعد ۲۰سال هروقت یادش میوفتم انگار قلبم مچاله میشه ،بعد از بالاکشیدن خونه ی مادربزرگ پدرززرگم توسط داییم و فروشش و تبدیل ب خرابه شدن اون خونه ی پر از خاطره غمش خیلی بزرگه😔😔اونم دایی ای م عین داداشم بود

بعد فوت مادربزرگم تو ۵۵سالگی مرگ یهویی هنوز بعد ۲۰سال هروقت یادش میوفتم انگار قلبم مچاله میشه ،بعد ا ...

خدا رحمتش کنه

بعد خیلی چیزا.....

من خودمم خیلی چیزا دیدم ولی این یکی این یکی خیییییلی سخت بود کاش داداشم یه عشق خوب رو تجربه کنه تا منم آروم بشم بچه هاشو ببینم