2777
2789

سلام خوب هستید

دوستان نظر شما راجبه تنهایی بیرون رفتن با خواستگار چیه؟

تو خانواده ما مشکلی نداره اما مادرم میگه شاید فکر بد کنن در صورتی که اوناهم ذهن بازی دارن 

در حد ۱ ساعت هم فقط میخوایم یه تابی بخوریم و یه حرفی بزنیم.

مادرم میگه شاید فکر بد کنن راجبت،

اما من میگم خب اگه باهاش نرم بیرون اخلاق و رفتارشو نیبینم چطور بشناسمش چطور تصمیم بگیرم 

چون روحیه و اخلاقاشو ببینم که ایا به من میخوره یا نمیخوره 

دوستان نظر شما چیه 

به نظرتون کار درستیه 

من ۲۰ سالمه 

و آقا ۲۸ سالشه 

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

الان خیلی عادی شده دیگه بیشتر قرارای خواستگاری توی بیرون 

اگه شک داری بهتره جلسه اولو با مامانا برین و جلسات بعدی خودتون دو تایی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه قراره خانوادگی برید؟!

بهتره ک مثلا برید ی کافه ای جایی قرارتون رو تو اون محل بذارید و هرکس خودش سر تایم برسه 

اما زوده ها اگه خیلی کیس فوق العاده ای نیست عجله نکن🤪

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

به نظرم نظر مردم مهم نباشه بحث یه عمر زندگی بعد عقد بشناسی بعد خدایی نکرده طلاق بگیری که بیشتر آسیب میبینی 

حتما قبل عقد یه مدت آشنایی داشته باشین بیرون برو خونه همدیگه خانوادگی رفت و آمد کنین 

بهترین کاره

قبل از اینکه بیان خواستگاری باید دو سه جلسه بیرون برید صحبت کنید، اخلاقش اينا ببینی چجوریه خرج میکنه یا خسیسه

چه بدی ای داره کار غیراخلاقی ای نيس که، بلخره خانواده ها در جریانن، هدف از این بیرون رفتن هم شناخت بیشتر برای ازدواجه دیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
الان خیلی عادی شده دیگه بیشتر قرارای خواستگاری توی بیرون  اگه شک داری بهتره جلسه اولو با مامان ...

من شکی ندارم چون خودشون خانواده بازی دارن

ما خودمونم مذهبی نیستیم اما مادرم سعی میکنه من مثل یه قدیسه رفتار کنم،دلم میخواد خوده واقعیم باشم 

بهترین کاره قبل از اینکه بیان خواستگاری باید دو سه جلسه بیرون برید صحبت کنید، اخلاقش اينا ببینی چجو ...

دقیقا همینطوره مرسی عزیزم،

به نظرم نظر مردم مهم نباشه بحث یه عمر زندگی بعد عقد بشناسی بعد خدایی نکرده طلاق بگیری که بیشتر آسیب ...

واقعا کاملا درسته👌👌

فکر خوبیه. آشنایی لازمه.  اگه قراره فکر بد کنن، بهتره بیشتر فکر کنی رو ازدواجت باهش. چون بعدا ...

اقا پسر خودشون خانواده بازی دارن،

ما خودمونم مذهبی نیستیم 

اما مادرم اصرار داره من ادای قدیسه دربیارم 

اقا پسر خودشون خانواده بازی دارن، ما خودمونم مذهبی نیستیم  اما مادرم اصرار داره من ادای قدیسه ...

نه اصلا ادای قدیسه در نیار. خودت باش 

ادا در آوردن ن تنها بهتر نیست بلکه ضربه هم میزنه