2789
یکم اخلاقت تنده عزیزم دروغ چرا داری گارد میگیری یکم ملایمت به خرج بده ایشالا همه چی درست میشه  ...

چشم 

ولی بخدا من هر وعده ظرف میشورم یه وعده ظرف نشستم اونجوری گفتن 

بعدم جلو روم گفتن اونجورس که میخواستیم نبودی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من متوجه رفتارتون شدم. منظور من اینه اگه خواهر شوهرم یا مادر شوهرم زنگ بزنم بگم میام یگه شام نداریما ...

عروسمون بساز بوده درست

اما مام حرفی نزدیم ک بد باشه

خونه مادرخودش ماهی یبارم نمیره

برادرزادم دایی خودشو توخیابون دیده رد شده نشناخته

چون بی محبتن

برادرزادم تنها نوه پسر اون خانوادس بعد فکرکن انقدر از هم دورباشین رفت امد نکنید ک بچه داییشو نشناسه

بابام چیزی نمیدونه ، نمیخوامم بدونن چون واسه خودم و شوهرم بد میشه  شوهرم گفت بیا بریم قشنگ حرف ...

شوهرتو بگو خودش باهاشون حرف بزنه ،چرا میخواد تو بری؟ ازین ادما هست که طرف تورو بگیره تو بحث؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

آخه تجربه دارم عزیزم

منم ازین بدبختیا داشتم درکت میکنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چشم  ولی بخدا من هر وعده ظرف میشورم یه وعده ظرف نشستم اونجوری گفتن  بعدم جلو روم گفتن او ...

کاش یه قانونی بود که نه عروسنه داماد حق رفت و آمد با خانواده مقابل رو نداشت والا عین دوس دختر دوس پسری

اً

نتیجه رو تاپیک بزن صدامون کن

ولی این که میام دنبالت بیشتر ب این میخوره ک بیا معذرت خواهی کن

ن ب اینکه بیا مشکلو حل کنیم.اگ ب حل کردن بود میومدن پیش پدرمادرت چن تا بزرگتر میشدن حل میکردن.تورو بی پناه دارن میبرن اونجا

چشم  ولی بخدا من هر وعده ظرف میشورم یه وعده ظرف نشستم اونجوری گفتن  بعدم جلو روم گفتن او ...

ولشون کن اونا فوقش ماهی یه دف ببینیشون مهم شوهرته  اگه شوهرتو دوست داری زندگیتو نگه دار از این به بعدم با سیاست با شوهرت رفتار کن مثلا اگه شوهرت میخواد کاری کنه که دلت نیست یهو نگو ته بگو عزیزم به نظرت یه کار دیگه بکنی بهتر نیست مطمئن باش اینجوری همیشه پشت تو رو میگیره و بیشتد عاشقت میشه مردا عاشق زنایی هستن که باهاشون همفکری کنن و کمک کنن نه اینکه هی نه بیارن و عصبی باشن

نتیجه رو تاپیک بزن صدامون کن ولی این که میام دنبالت بیشتر ب این میخوره ک بیا معذرت خواهی کن ن ب ای ...

دقیقا ،منم بهش گفتم سر درد یا بیحالی رو بهونه کن نرو ،شوهری که چشمک میزنه برو کار کن مشخصه پشت همسرش درنمیاد هیچوقت اونم وقتی طفلک مقصر نیست ،اخه مگه اینکه ادم دلش نخواد لوبیا پاک کنه گناه کبیره س؟ تا داخل ناخن ادم سیاه میشه موقع پاک کردنش منم هیچوقت دست نمیزنم

دقیقا ،منم بهش گفتم سر درد یا بیحالی رو بهونه کن نرو ،شوهری که چشمک میزنه برو کار کن مشخصه پشت همسرش ...

گناه نیست

اما همین میبینی چ بحثی درست کرده

پس دوتا درست کنی بعد بگی ناخونم کاشته سیاه میشه درست نکنی بهتره

دقیقا ،منم بهش گفتم سر درد یا بیحالی رو بهونه کن نرو ،شوهری که چشمک میزنه برو کار کن مشخصه پشت همسرش ...

شوهرش دوست داره که تو دل خانوادش جا شه دلیلش این نیست که برو واسه مامانم نوکری کن من‌خودم دقعه اول بعد عقد رفتم خونه خانواده همسرم شروع کردم ظرف شستن بعدش همسرم گفت اینکه خودت خودجوش رفتس ظرف شستس سر بلندم کردی میش بقیه داداشام و زن داداشم بهت افتخار میکنم شوهرت دوست داره تو چشم باشی عزیزم دلیلش نوکری نیست

گناه نیست اما همین میبینی چ بحثی درست کرده پس دوتا درست کنی بعد بگی ناخونم کاشته سیاه میشه درست نک ...

ته تهش دوبار بحث درست میشه و تمام ،عوضش بقیه عمرشو راحت میذارن استارتر رو ،نمیگم اصلا کمک کردن بد هست ولی واسه گسی که خودش دوست داره کمک بده نه اینکه با بی احترامی مجبورش کنن

شوهرتو بگو خودش باهاشون حرف بزنه ،چرا میخواد تو بری؟ ازین ادما هست که طرف تورو بگیره تو بحث؟

اره ، تا به حال پشت سرم هرچی گفتن طرف منو گرفته چندباری خودم شنیدم یواشکی 

ولی مثلا تنها میشدیم بهم‌میگفته خودش 

شوهرش دوست داره که تو دل خانوادش جا شه دلیلش این نیست که برو واسه مامانم نوکری کن من‌خودم دقعه اول ب ...

عزیز دلم تو دوست داشتی کمک بدی و این هیچ اشکالی نداره ،ولی اگه مجبورت کنن ،یا اگه یه دفعه پا نشی کمک بدی بهت بگن اونی نیستی ک میخوایم و ازین حرفا ،خب ادم لجش میگیره 

نتیجه رو تاپیک بزن صدامون کن ولی این که میام دنبالت بیشتر ب این میخوره ک بیا معذرت خواهی کن ن ب ای ...

حتما عزیزم

ولی شوهرم گفت بیا بریم اونا نگفتن انگار