2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آدم حسابش نکردم. آرزوش بود بهش بابا بگم هیچ وقت نگفتم

خوب کردی ،احترام زیاد هار میکنه اینجور ادما رو

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه من تک عروسم شوهرن پسر اوله بعد اونم یه دختر ۱۴ ۱۵ سالع دارن

پس حسابی تو عروس داری بی تجربه هستن و نمیدونن واکنش عروس به این رفتار چیه. شوهرتونم برادری نداره که زندگی اون براش درس عبرت بشه شیوه ی رفتارش رو عوض کنه. عزیزم بشین با همسرت صحبت‌کن بگو اصلا بحث نخود فرنگی نیست یا کار کردن بله کسی از کار کردن نمی میره و خیلی خوبه که ادمها با هم همکاری کنن ولی اینکه کاری وظیفه ی ادم‌بشه و اگر نکنی همه باهات لج کنن خیلی بده. کار که به همین جا ختم نمیشه توقعات اونا هی میره بالاتر خیلی عروسها بودن‌که با شعار کار که عیب نداره و عزیز می شم رفتن جلو تبدیل شده به وظیفشون و تو تمام زندگیشون دخالت کردن و یاد گرفتن که وظیفه ی عروسه که کاری کنه به دل ما بشینه به دل هممون مگه ادم میتونه یه جماعت پر توقع رو از خودش راضی نگه داره. وظیفه ی همسر شماست که برای عزیز کردنتون از خوبی هاتون بگه نه اینکه شما دائم تلاش کنید خودتون رو ثابت کنید زندگی یه عمره ادم کم میاره اینطوری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...