2777
2789
عنوان

تروخدا راهنماییم کنین

163 بازدید | 23 پست

سلام خانوما خوبین؟

من 15 سالمه 

امیال امتخابرشته کردم برای تجربی

معدل هفتم، هشتم،نهمم همشون هر چی عدد تو کارنامه هست 20 

بعد برای مدارس نمونه دولتی میخوام ازمونشو بدم 

ولی اگر قبول نشم باید برم مدرسه عادی چون خانوادم نمیتونن منو بزارن مدرسه غیرانتفاعی

مجبورم برم دولتی که اونجاهم عمرا بتونم به هدفم ینی پزشکی و رتبه یک کنکور و... برسم

واقعا ثروت از علم مهمتره 

این هنه درس خوندم حالا بخاطر پول مجبورم برم مضخرف ترین مدارس

تروخدا راهنمایی کنین چی کار کنم؟

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

تبلت داشتم الان گوشی خریدم صفحه کیبوردم کوچیکه ببخشید اگر غلط املایی دارم عادت ندارم باهاش تایپ کنم

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون قبول شو

میخونم ولی بنظرم از من باهوش تر خیلی هستن من قبول نمیشم

من بهت میگم....قبول میشی

من پسرم....تا به منبع گرما و نور تبدیل نشوم آرام نمیگیرم ...می خواهم بدون وابستگی به آدما به  آنها گرما و انرژی بدهم...بدان...آدما نرمال نیستن...منم نیستم تو هم نیستی... خواهی نخواهی دنیا تازیانه های محکمی خواهد زد...اما مقاومت کن و تسلیم نشو...اگرم تسلیم شدی من درکت می کنم....خواهی نخواهی بزودی تنهای تنها می شوی .... اگه شخصیتتو رشد داده باشی از تنهاییت لذت می بری...خواهشاً کم نیار ...پاشو ... قدم هایت را محکم‌تر بردار....گرما ببخش و منبع حس خوب برای اطرافیانت باش...خدایا به شدت محتاج این سه خواسته ام کمکم کن به آنها برسم....اول :عشق واقعی بدون هوس دراز مدت....دوم: پولی که مرا به دنیایت مشغول نسازد و نیازامو باهاش برطرف کنم...سوم: آرامشی که با داشتن آن احساس هیچ کمبودی نکنم.

یعنی این همه دکتر رفتن مدرسه غیر دولتی درس خوندن ؟

عزیز من عقیده دارم هر چی بچه تنبل و درس نخون هست میره غیر دولتی 

تدریس که میکردم پوستم کنده شد 

جرات هم نداشتی حرف بهشون بزنی 

ناظم و مدیر میگفتن نه اینقدر باباش کمک مالی کرده فلان 

بیشتر به زووور قبول میشدن 

دولتی خیلی خیلی بهتره عزیز 

در کنارش برو کلاسهای کنکور و ...تست زنی رو حتما حتما برو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من بهت میگم....قبول میشی

لطفا برام دعا کنین من خیلی زحمت کشیدم برای درسم الهی قبول بشم❤

مرسی که تنرژی مثبت دادین

میخونم ولی بنظرم از من باهوش تر خیلی هستن من قبول نمیشم

نمیتونی بری تیزهوشان؟

این نه منم نه من منم گر تو تویی و من منم این نه منم نه من منم شناختین؟؟؟😂 یه گوشه نشستم پفکمو میخورم😐🍿(فک کنین این پفکه مثلا😐😂)