2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من بردم وقتی دخترم زیر دو سال بود 

یک ماه تموم اسهال و استفراغ داشت  اصلا غذا یا شیر منو نمیخورد

هر دکتریم بردم هر دارویی هم میدادن خوب نمیشد بردم پیش تول گیر یا به قول خودمون قاروق چی 

گفت قاروق نشده زبون کوچیکش افتاده 

با انگشت فشار داد سمت بالا 

بچم از همون لحظه خوب شد 

و شروع  کرد به غذا خوردن

پیج 

الان بخاطر کرونا لعنتی دیگه نیست که اخه باید تو دماغ بچه فوت کنه

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
تو دماغشو فوت کرد ؟

نه 

دست به گلوش زد گفت چیزی توش گیر نکرده 

انگشت کرد ته حلقش اون زبون کوچیکه رو هل داد بالا 

گفت  بچه  ناک شده بود یعنی زبون کوچیکش از جای خودش یکم پایین افتاده بود 

پیج 

اهان چه جالب الان خوب غذا میخوره ؟

اون موقع ۲۲ ماهش بود  بله همون لحظه گفت مامان گشنمه تو کیفم کیک داشتم دادم تو ماشین تو راه برگشت خورد اصلا باورم نمیشد 

الان ۸ سالشه دخترم 

پیج 

اون موقع ۲۲ ماهش بود  بله همون لحظه گفت مامان گشنمه تو کیفم کیک داشتم دادم تو ماشین تو راه برگش ...

وای خدا یعنی میشه پسر منم غذا بخوره نذر کردم😭😭😭 بخدا حتما منم میبرمش دعا کن من خیلی تلاش کردم نشد این آخرین راهی که میرم 🙏

خودشناسی DNA plus
وای خدا یعنی میشه پسر منم غذا بخوره نذر کردم😭😭😭 بخدا حتما منم میبرمش دعا کن من خیلی تلاش کردم نشد ...

عزیزم مشکل پسرت چیه؟

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻