2777
2789
عنوان

گوش سوراخ کردن

209 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من گوشام رو سوراخ کردم خیلی درد میکنه چیکار کنم چی بذارم عفونت نکنه 

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز با اب گرم و صابون بشورش نخ رو اصلا نذار خشک شه با وازلین مدام چربش کن و نخ رو تو گوشت بچرخون

من سه تا سوراخ کردم انقد راحت🌸😅

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
پماد بزن حمومم نرو

وای حموم بده ؟هروز میرم حموم

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...
هر روز با اب گرم و صابون بشورش نخ رو اصلا نذار خشک شه با وازلین مدام چربش کن و نخ رو تو گوشت بچرخون ...

نخ نکرده تو گوشم ک گوشواره از این نگینای  میخیه  انقد درد میکنه از شدت درد گریه کردم کلی

من دوبارسوراخ کردم انقد عفونت کردو دردگرفت دوبارشم بیخیال شدم تابسته شد هرچی پمادوروغن والکل میزدم ف ...

منم فکر کنم باید بیخیال شم 

برعکس من عذاب کشیدم بیخیال شدم تابسته شد

من که راحت بودم

هر روز شستمش اصلا نذاشتم نخ خشک شه مدام چربش کردم

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
نخ نکرده تو گوشم ک گوشواره از این نگینای  میخیه  انقد درد میکنه از شدت درد گریه کردم کلی

فقط تتراسيكلين و ويتامين اد

اينا رو مرتب بزن و نگين رو تو گوش بچرخون🥺حموم هم نرو تا ٥ روز

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤