الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخ نکرده تو گوشم ک گوشواره از این نگینای میخیه انقد درد میکنه از شدت درد گریه کردم کلی
وایی🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
نه تورو خدا دربیار گوشواره رو
یه نخ بنداز تو گوشت
نخ رو بنداز تو سوزن و با تهش بکن تو گوشت(تهش که نه وصله ها)
حیفه دردشو کشیدی نذار بگیره
تند تندم وازلین بمال و بشورش زود خوب میشه
نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺 @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺 @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
انقد عذاب کشیدم که نگو همش خونابه میزدبیرون ورم کرده بود
منم دفعه قبل ک سوراخ کردم دقیقا همین بود اون موقع میرفتم دانشگاه همیشه مقنعم خونی میشد و مجبور شدم بیخیالش شم الان دوباره کم عقلی کردم رفتم سوراخ کردم: ☹☹
عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو بی تو بغل میکنم،بغضمو حل میکنم تو گریه هام ...