2777
2789
عنوان

گوش سوراخ کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 32 پست
واى درد داره؟!🥺واسه منو نوزاديم سوراخ كردن يادم نمونده ولى دخترم ٦ ماهشه هنوز سوراخ نكردم ميترسم🥺

منم ی دونه سوراخ نوزادی برام کرده بودن  الان مث کم عقلا رفتم ی سوراخ دیگ کردم خودم سر خودم بلا اوردم .تا کوچیکه ببر براش سوراخ کن

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ نکرده تو گوشم ک گوشواره از این نگینای  میخیه  انقد درد میکنه از شدت درد گریه کردم کلی

وایی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه تورو خدا دربیار گوشواره رو

یه نخ بنداز تو گوشت

نخ رو بنداز تو سوزن و با تهش بکن تو گوشت(تهش که نه وصله ها)

حیفه دردشو کشیدی نذار بگیره

تند تندم وازلین بمال و بشورش زود خوب میشه

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
ارهههه تا ۱ خفته نباید بری

همون پس شاید بخاطر همونه که انقدر درد میکنه 

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...
ارهههه تا ۱ خفته نباید بری

وا😑

من هر روز شستمش خواهر😂😂😂

انقدم زود خوب شد😂

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
فقط تتراسيكلين و ويتامين اد اينا رو مرتب بزن و نگين رو تو گوش بچرخون🥺حموم هم نرو تا ٥ روز

ممنون عزیزم 

تا ی ماهم این گوشوارتو در نیار

اره دکتر گفت ی ماه در نیار ولی اگر انقد درد بکنه تحمل ندارم 

وایی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ نه تورو خدا دربیار گوشواره رو یه نخ بنداز تو گوشت نخ رو ب ...

پس گوشواره در بیارم ب جاش نخ بندازم شاید بهتر شه این همه درد کشیدم قبلا هم ی بار دونا سوراخ کردم از بس درد میکرد بیخیال شدم و گذاشتم بسه شه

نهههه طاقت بیار ههمون کشیدیم این دردو ی ماه دگ اصن کلا یادت میره

راست میگی ☹☹☹

انقد عذاب کشیدم که نگو همش خونابه میزدبیرون ورم کرده بود

منم دفعه قبل ک سوراخ کردم دقیقا همین بود اون موقع میرفتم دانشگاه همیشه مقنعم خونی  میشد و مجبور شدم بیخیالش  شم الان دوباره کم عقلی کردم رفتم سوراخ کردم: ☹☹

منم دوبار این بلاسرم اومد دوبارش بیخیال شدم فکرکنم بدن با بدن فرق میکنه

یکی باید تحمل درد هم داشته باشه من ک ندارم ☹