2777
2789
جمع کن بروسرخونه زندگیت....اگه به مامان وبابات باشه کادوعرروسی که بایدبدن میگن بگوشوهرت بخره وازطرف ...

نه بابا شوهرمم غده بفهمه ناراحت میشه گفته اگه من مردمم طلاهاتو نفروشی بخدا خیلی وقتا تصمیم میگیرم مهرم رو ببخشم از خجالت بعضی وقتا میمیرم بغل همیم نصف شب گریم میگیره خودمو نگه میدارم.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

27

توپیج دکتر هالاکویی برو یه خانمی همینجورخانوادهواش به شوهرش بی احترامی کرده بودن رابطه اشو باخانواده اش قط کرده بود میگفت شوهرم ادم خوبیه خانواده ام بهش احترام نمیذارن الان فامیلا هی میان‌میگن اشتی کن پدرومادرن هرچی باشن دکتر گفت خداهم امد گفت اشتی کن نکن چه معنی داره پدرومادرت به همسرت بی احترامی کنن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه بابا شوهرمم غده بفهمه ناراحت میشه گفته اگه من مردمم طلاهاتو نفروشی بخدا خیلی وقتا تصمیم میگیرم مه ...

ببخشیدشوهرت ازکجا میخوادبفهمه؟؟مگه اون امارطلاهاتو داره که اگه کم بشه متوجه بشه....

مامان منم همینه از بس شوهرمو بی محل کرد دیگه خونشون نمیره نمیزاره منم برم میگه اونا اصلا به تو اهمیت ...

این چون اصلا به روم نمیاره خجالت میکشم دلم میخواست همونجا بزنه تو دهن خواهرم اههه ولی گفت مرسی از پذیراییتون و نهار نخورده رفت

نه بابا شوهرمم غده بفهمه ناراحت میشه گفته اگه من مردمم طلاهاتو نفروشی بخدا خیلی وقتا تصمیم میگیرم مه ...

نه گلم هیچوقت از رو احساسات تصمیم نگیر مهریهواتو نبخش درعوض تو زندگی با اخلاق و رفتار محبت و عشق جبران کن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مثل من نباش به احترام خانوادم هر کاری با شوهرم کردن به روی خودم نیاوردم تا ناراحت نشن... این قدر به خودشون جرعت دادن که سر یه پیامک مسخره داداشام با لقت اومدت تو خونم و جلوی من و بچه هام شوهرم رو حسابی کتک زدن 

ببخشیدشوهرت ازکجا میخوادبفهمه؟؟مگه اون امارطلاهاتو داره که اگه کم بشه متوجه بشه....

نمیدونم دست و پای این کار رو هم ندارم تو خانوادم فقط برادرم درکم میکنه خیلی مهربونه واقعا اگه اون نبود میمردم میگم به مامان بگو اینجوری نکنه میگه من چی بگم زن خودمو دیوونه کرده مامانم یه کاری کرده بود عروسمون یه مدت قهر بود از این میترسم شوهرم هم بالاخره صداش در بیاد تازه بابام میگه تو گواهینامه گرفته این شوهر پولدارت نمیخواد برات ماشين بخره... دلم میخواست خودمو خفه کنمممم

بخدا هرموقع میبینمش بغض میکنم یه عالمه صبر کردم شوهر خوب و دلخواه پیدا کردم حالا دارن گند میزنن توش ...

اینجوری که من خوندم نمیخوام دلتو خالی کنم ولی انچنان خوب و دلخواهم نیستا مواظب باش مث سیبی که ازرو سالم از تو کرم زده نباشه حواست جمع باشه

اسی زنعموی شوهرت به کجا رسید؟!!!!!!

اون هیچی شوهرم فقط با خودم میره اونجا یعنی با هم میریم همچنان ولی از منم خوشکلتره 32 سالشه قد 175 تقریبا چشمای آبی و موهای بلوند اتو کشید و لاک سیاه که خیلی به دست و پاهاش میاد اینارو میگم میخوام بمیرم خانوادم اگه درست رفتار میکردن میتونستم بگم بیرونش کن و خیلی جذاب..... از همینم میترسم

انقدرسختش نکن دیگه عزیزم.خیلی هم ازاونورش بیفتی برای شوهرتم سخت میشه یاخودش میگه ببین چع خونواده بدی داره ک خودشم ازشون بیزاره.ممکنه کمکم روشش عوض شه اونوخ.دوروبرش باش محبت کن.اماپشت خونواده روخالی نکن.برای دلداری بگو خیلی بهم عادت داریم سختشونه بعد۲۷سال دارم میرمو....

مهریه تم لازم نیس ازالان ببخشی اصصصصصلا.ام تودهنی ب خونوادت زدی هم یوقت میفهمی اشتباه کردی.لااقل بذاریه ستال ازازدواجتون بگذره بعدتصمیم بگیر

کاربری دوممه😊یهو ترکیده شدم😐یه صلوات مهمونم میکنین؟ 
اون هیچی شوهرم فقط با خودم میره اونجا یعنی با هم میریم همچنان ولی از منم خوشکلتره 32 سالشه قد 175 تق ...

هنوزم میگه خونوادم نفهمن که زنعموم اونجاس؟بخدا که زنعموش یا نیست یا اگه هست شوهرت باهاش غیرررررررررررررررررر ممکنه کاری نکرده باشه دختر ساده نباشششش دختر انقددد خودتو نزن به اون راه فردا که عروسی کردی این فکرا داغوووووونتتت میکنن نمیذارن یه اب خوش از گلوت پایین بره حماقت نکن ته توی قضیه رو دربیار