2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نامزدت صحبت کن ببین نظرش چیه بخاطر کرونا بدون مراسم یا مراسم کوچولو برید سر زندگیتون 

میترسم خانوادت زندگیتو خراب کنن ☹️ 

مقصر خودتی اول از همه زندگی خودته نشستی بابات واست لیست مینویسه و بهت میگه دخالت نکن؟ اگر اونقدر بالغ شدی که ازدواج کردی پس باید هم بلد باشی که تصمیم های مهم زندگیتو خودت بگیری و نهایت دیگران میتونن مشورت بدن حرف آخر خودت باید بزنی، دوم عقد کردی نشستی خونه بابات؟؟؟ اگر میخواستی دختر خونه باشی عقد کردنت چی بود، آدم از روزی عقد میکنه باید بره هرجا شوهرش هست تا این بی احترامی ها پیش نیاد، دوره عقد طولانی و حتی همین هفته ای یک شب اومدم حرمت و ارزش داماد اکثرا کم میکنه واسه همین بهش بی ارزش شدن. 

بدون عروسی برو خب زودتر به خواهرتم یه تو دهنی محکم بزن یبس نباش دعواش کن

اخه شوهر من اینهمه تحویلش میگرفت براش کادو میگرفت رفته بود دبی خواهرم کلی سفارش داد همه رو اورد ولی الان شناختمش ذات کثیفی دارن هم اون هم مامانم  

جمع کن بروسرخونه زندگیت....اگه به مامان وبابات باشه کادوعرروسی که بایدبدن میگن بگوشوهرت بخره وازطرف مابده به تو....برای باقی جهازتم یه دوسه تا از طلاهتوبفروش وبخر به مامانت اینا بگو همسرم خریده به همسرت هم چیزی نگو که فکر کنه مادرت ایناخریده

27

خوب همسرت نسبت به شما حس پختگی بیشتری داره

ایرادی نداره

خجالت نکش

اما محکم جلو هانوادت بایست و اجازه توهین نده

به یاد پروفسور مریم میرزاخانی♥️💚💙💛🧡عضو گروه نارنجی بامداد خمار تا اول پاییز ۱۴۰۰
اخه شوهر من اینهمه تحویلش میگرفت براش کادو میگرفت رفته بود دبی خواهرم کلی سفارش داد همه رو اورد ولی ...

خواهرت شایدم حسادت میکنه ببین تا زندگیت خراب نشده برو 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️