2777
2789
نمیدونم دست و پای این کار رو هم ندارم تو خانوادم فقط برادرم درکم میکنه خیلی مهربونه واقعا اگه اون نب ...

دل وجرات داشته باش دختر....کلا برای زندگی باید دل وجرات داشته باشی...اینقدضعیف نباش....نمیگم من جای توبودم ککمم نمیگزید چرامثل توخیلی ناراحت  میشدم.......مگرطلافروختن چیکارداره.....یه سرپابفروش.....خودتم بروبه صورت تفریحی همش بچرخ بخریانتی بخر....بعدشم خانوادت ازاین دخالت کناهستن وقتی بابات گفت بایدبی محلش میکردی کلا هرتوقعی ازشوهرت کردن بی محل کن یابروتواتاق.....بعدشم اینقد مثل خانواده توهستش بی احترامی دامادشون کردن نیومدن ورابطه قطع شد نمیگم کاردرست وعادیه .....امااون  همسرت هم دیگه شانسش اینه ازخانواده همسر نترس کنارمیاد....مهم اینکه سرکوفت نزنه بهت وباهم خوشبخت باشین....بعدازازدواجت هم کمتر باهمسرت بروخونه پدرت بهتره که کمترهمدیگه روببینن تاغرورشوهرت خردنشه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم میگه خونوادم نفهمن که زنعموم اونجاس؟بخدا که زنعموش یا نیست یا اگه هست شوهرت باهاش غیرررررررررر ...

چکار کنم عزیزم نه اونجوری نیست اخه شوهرم سرش به کاره زن عموشم اونجوری نیست ولی خب جزء به جزء میدونه شوهرم فسنجون دوست داره سبزی جعفرری خیلی دوست داره و کت و شلوار کرم هم خیلی دوست داره خودش بهم گفت و هرچند هنوزم میمیرم بعضی وقتا از فکر کردن بهش 

هه باشه شوهرت اونجوری نیس زنعموشم اونجوری نیست به همین خیال بمون عزیزم😒

الان بگم بیرونش کن برگرده بگه خانوادت فرهنگ و ادب که ندارن خرجم که نکردن حرف زدنت چیه؟ چی بگم یه حرفایی میزنی بخدا

الان بگم بیرونش کن برگرده بگه خانوادت فرهنگ و ادب که ندارن خرجم که نکردن حرف زدنت چیه؟ چی بگم یه حرف ...

بگو هر موضوعی سرجای خودش بعد اگه قرار باشه بهت طعنه بزنه زودتر بشناسیش بهتره که

👈🤷👉
چرا میگه خانوادش نفهمن کجاس؟

چون باباش میخواد بچه رو بگیره یعنی بچه ی برادرشو زن عموش میگفت بابای شوهرم اصلا از من و خانواده ام خوشش نمیومده میگفته اینا بی اصل و نسب و سطح پایینن.... ولی خوب برادرش به حرف نکرده و گرفته گفت خیلی شوهرش خوب بوده گفت دور از جون اخلاق و مردونگیش عین نامزد خودت... 

بگو هر موضوعی سرجای خودش بعد اگه قرار باشه بهت طعنه بزنه زودتر بشناسیش بهتره که

اخه اگه اونا گناهی نکرده باشن و من بی دلیل اونا رو آواره کنم یا بچه رو پدر‌شوهرم بگیره جواب وجدان و خدا رو چی بدم؟ 

الان بگم بیرونش کن برگرده بگه خانوادت فرهنگ و ادب که ندارن خرجم که نکردن حرف زدنت چیه؟ چی بگم یه حرف ...

بگو اونا هزچین روئن مث تو هف خط نیستن هزار تا رو داری نعلوم نیست زندگیت چجوریه.ببین من زنم شوهرم دارم همه پیاماتو خوندم واقعا یا ساده ای یا خودتو زدی به اون راه مردی که تو یه روز رابطه داشته باشه ممکنه تو روز دوسه بارهم رابطه داشته باشه و براش سخت نیست این از اینکه گفتی نمیشه..،و اگه گفت بگو من میرم با بابات حرف بزنم ببینم قضیه عموت و زنش چیه اصلا برو با خونواده پدریش حرف بزن ساده نگذر که زندگیت تباه میشه فقط میشی یه ادم شکاک که دنبارو واسه خودش تلخ میکنه.من الان یه چیزی کوچیکی ببینم از شوهرم تا خود صب بیدارم که شوهرم بیدار شه موقع رفتن سر کار ازش میپرسم قضیه چیه تا روشن نشم ول کن نیستم.اینی که تو داری میگی که دیگه بایدددددددد پیش باشی نباشی پیش خودش میگه یه خنگی گرفتم(با عرض معذرت)نمیفهمه چی به چیه

اخه اگه اونا گناهی نکرده باشن و من بی دلیل اونا رو آواره کنم یا بچه رو پدر‌شوهرم بگیره جواب وجدان و ...

به نظرم بهتر از الاخون والاخون شدن زندگی خودته.بهتر از شروع کردن یه زندگی با شکو تردیده اوناهم نطمئن باش شوهرت اگه ادم درستی باشه نمیذاره همچین چیزی بشه

اخه اگه اونا گناهی نکرده باشن و من بی دلیل اونا رو آواره کنم یا بچه رو پدر‌شوهرم بگیره جواب وجدان و ...

از تاپیک قلبت فهمیدم اصلا به هیچ وجه شوهرت آدم نرمالی نیست توهم بخاطر خانواده و سن زیاد و این حرفا داری کوتاه میای که به شدت داری اشتباه میکنی فقط نصیحت من بهت اینه لطفا لطفاً گوش کن بهش به هیچ عنوان مهریتو نبخش حتی هزار تومنشو این آدم اصلا نرمال نیست کسی ۴صبح بره اصلا آدم نرمالی نیست باید توضیح بده بهت

👈🤷👉
از تاپیک قلبت فهمیدم اصلا به هیچ وجه شوهرت آدم نرمالی نیست توهم بخاطر خانواده و سن زیاد و این حرفا د ...

توصیحش اینه دختر زنعموش بهش وابستس هرروز چهار صب دنبال شوهر اسی میگرد۶ اینم مجبوره برع