روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وایی انیمه دیدم فصل دو سال 2016 تموم شد فصل سه هنگز. نیومده موندم تو خماری
بنظرم. کارگردانش روانی
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
خودم بعضی وقتا خون ب مغزم نمیرسه احساس میکنم دیونم ولی روانی ترین آدم که تو زندگیم دیدم یه بنده خدایی بود میگفت زنم نشی بلاسرت میارم 😅😅😬😬😬و فلان بماند که چقد خودشو کوچیک کرد تو یه شهر کوچیک
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
خودم بعضی وقتا خون ب مغزم نمیرسه احساس میکنم دیونم ولی روانی ترین آدم که تو زندگیم دیدم یه بنده خدای ...
اخرش چی شد 😅
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
من قدم تصور کن ۱۲۵ سانت بود اینطوریا شایدم کمتر بودم ،من رو گذاشت میز آخر یه دختر قد بلند پولدار رو گذاشت اول
من هیچی نمیدیدم
ازس متنفرم