دختر ی فامیا خیلی نزدیکم بخدا روانیه اصلا هنگ کاراشم فحش میداد مادرشو میزد ی شوهرخوب کرد سر هیچ و پوچ گفت نمیخوامش سرخود جداشد بعد بدون اطلاع خانوادع شوعر کرد دوماهه هم باردار بود ک تازه مادرش متوجه شد بعدش ب شدت با من کل کل داره ی بار از رو دست انداختنش ک خیلی ب شکمم گیر میداد گفتم اره باردارم بچمم پسره با وجودی ک باشوهرش دعوایی بود و قهر خونه مادرش اومده بود اشتی کرد و باردارشد ک ازم کم نیاره بعدش ک فهمید سرکار گذاشتمش سقط کرد چقد دروغ گفت بهمون خدا میدونه اخرشم با دروغای شاخدار باعث قطع رابطه مامانم و ... شد الان دیگه ازش خبر ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فرق داشت تو جریان مریضیم و مشکلاتم گاهی انقدر جیغ میزدم تا حنجره ام پاره شه و بمیرم یا یهو سرم رو مدام میکوبیدم به یه چیزی یا دیواری تا بمیرم
روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
رفت زن گرفت اومد دو تا خیابون نزدیک خونمون😅 مشنگ بود بدجور
منم پسر عموم خاستگارم بود بقولی با هزارتا دختر بود تا راهنمایی هم بیشتر درس نخوند،بعد میگفت من از بچگی میخاستمت😅
اره ارواح عمش تمام دوست دختراش رو میشناختم
خودم نامزد شدم بقولی و اون همچنان برای تلاش در جهت بهم زدن نامزدی من
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
نه هنوز گاهی خوب میشم میگن زنده میمونی باز بد میشه میگن میمیری دیگه بیخیال شدم فقط میخندم😁😁
روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
اره نابود میکنه همشم از حسادت زندگی اون دخترخاله دیگمو نابود کرد شوهرش مدرس موسبقی بود اینقد ب بهانه موسیقی دوربرش گشت تا خیانت کرد ب زنش جداشدن اینم بلافاصله ول کرد مرده رو چشم دیدن خوشبختی هیچکیو ندا ه
وای ببخشید اگه با ناراحتت کردم با این تاپیک،ما اینجا یه سقاخونه داریم سقاخانه حضرت ابوالفضل (ع)رد خور نداره برات نذر میکنم به مامانمم میگم دعا کنه ان شاالله مشکلت حل شه
وای ببخشید اگه با ناراحتت کردم با این تاپیک،ما اینجا یه سقاخونه داریم سقاخانه حضرت ابوالفضل (ع)رد خو ...
قربونت برم نه ناراحت نمیشم برا خودم حرفامو تو تاپیک ورود ممنوع مینویسیم و با حال خوب میجنگم بازم مچکرم ازتون ❤❤❤