2777
2789
عنوان

حق با اون یا من

265 بازدید | 27 پست

شوهرم بیشتر حقوقی و ک میگیریم میزاره پس انداز  بعضی ماه کم میاریم از پس انداز میخوریم اما یخورده خسیس بازی در میاره البته این اوضاع ام بی تقصیر نیس مثلا این ماه ۵ تومن حقوق گرفت ۴ تومن شو رپس انداز اونم با یه بچه چون مستاجر اخر ماه باید خونمون و عوض کنیم میگ باشه بزاریم رو پیش وقتی خونه رو عوض کردیم هرچی خاستی میخرم وسیله ام ک ده روز پیش واس خونه خرید کردیم ولی من میگم کمه حداقل ۳ تومن شو بزار من دلم خیلی چیزا میخاد اما واقعا مدارا میکنم اما تازگیا خسته شدم همش غر میزنم سرش واقعا هنوز میوه نوبرانه نخوردم خیلیم گرون از خودم خسته شدم چ زندگیه  میگ من تو چ فکریم تو تو چ فکری بخاطر مستاجر حق میدم بهش ولی منم خسته شدم چیزایی ک دلم میخاد نمیتونم بخورم و بپوشم 

خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شوهرت بزار خونه رو عوض بکنین خیالتون راحت بشه بعد هر چی خواستی بخر

همیشه اوضاع همینه خسته شدم دیگ از بس غر میزنم حرص میخورم روم خیلی فشاره

نمیدونم والا بشخصه اینجوری نمیتونم‌زندگی کنیم من یه نفرم ماهی ۲ ۳ تومن خرجمه 

منم اگه چیزای دلم میخاد بخورم بپوشم خرج همینه

اینجوری بمن  سخت میگذره🤕

آدمها برای رسیدن  به اهداف شون  باید یه ذره سختی رو بکشن دیگه خواهر ☺️🌱 

به قول پدرم همیشه میگفتن ؛  ۱ سال بخور نون و تره  ، ۱۰ سال بخور نون و کَره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

واییی خدا کاش یه خورده از اون آینده نگری شوهرت رو شوهر منم داشت. ماهم دقیقا درامدمون مثل شماس ولی دریغ از یه قرون پس انداز 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد