2777
2789
عنوان

حق با اون یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

خدایی هرماه ۴ میذاره کنار ۱ تومن ب مرغ و گوشت و اینا میرسه؟

ولی دمش گرم کار هرکسی نیست ۴ تومن پس انداز کردن از ۵ تومن😂

ب نظرم یکمم صبوری کن واقعا جا ب جایی روان آدمو بهم میریزه بذار خیالش راحت شه از خونه بعدش اگه باز کم گذاشت دیگه برخورد جدی بکن

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمها برای رسیدن  به اهداف شون  باید یه ذره سختی رو بکشن دیگه خواهر ☺️🌱  به قول ...

نمیدونم واقعا

خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫

هم شوهرت حق داره هم تو این روزارو منم گذروندم عزیزم میگذره ازنظر پوشاک کوتاه اومدم ولی خوراک شوهرم کم نذاشت شده ازهرمیوع دو سع تا میگرفت یکم مدارا کن اونم دلش نمیخاد که ایتجوری زندگی کنید

واقعا چرا میگین همسرش خوبه رفتارش ؟؟؟؟ هر چیزی اندازه داره کسی که ۵ تومن حقوق میگیره ن۶ایتش ماهی نصف ...

بخدا اینروزا همش عصبی ام 

هم شوهرت حق داره هم تو این روزارو منم گذروندم عزیزم میگذره ازنظر پوشاک کوتاه اومدم ولی خوراک شوهرم ک ...

اره میدونم ولی بمنم سخت میگذره 

از نظر پوشاک چجوری کوتا اومدین واقعا اونم‌یه دردسره

وا حالا نبود یه چیزی ولی وقتی هست چرا باید اینقدر سختی بکشین خوب اخه چطور میشه با یک میلیون سه نفر ت ...

از نظر خورد و خوراک خوبیم ولی بعضی چیزا رو واجب نمیدونه هنوز میوه نوبرانه نخوردم چون گرون و  از نظر اقا چیز خاصی نی

امیدوارم هر چه زودتر خونه دار بشین و این دغدغه ها تموم بشه جفتتون حق دارین

ممنونم❤

اره میدونم ولی بمنم سخت میگذره  از نظر پوشاک چجوری کوتا اومدین واقعا اونم‌یه دردسره

باور میکنی سالی یبارم مانتونمیگرفتم یا مثلا عیدمومیدادم مانتومیگرفتم لباس توخونه ای هام همش کهنه بود البته بابام ایناهم یکم کمک میکردن لباس دخترم که کلا بااونابودیجوری میگذشت دیگ ولی الان خداروشکر صاحبخونه شدیم ماشین شدیم ولی بازم قناعت میکنم دوتادختردارم شرایطه سختیه 

کاملا حق با تو هست ولی حالا فرصت بده اگه خونه جدید هم همینکارو کرد واقعا جدی برخورد کن حداقل نصف بای ...

اره واقعا از مجردی چ الان‌متاهلی حسرت ب دل بودم همیشه