2777
2789
عنوان

سوپ مرغ با marzi 🍲🥘🍪

| مشاهده متن کامل بحث + 4036 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دستت درد نکنه مرضی خوشگلم میشه یاد بدی عصاره قلم چطور درست میکنی چند تا قلم احتیاجه؟ خیلی خوشم ...

سلام عزیزم 

قربانت❤️

برای هر عصاره یه دونه قلم متوسط یا 2 تا قلم کوچیک کافیه

قلم گوساله بگیرید 

این دستور عصاره قلم 

موقعی که کف رو گرفتید و خواستید بذارید بپزه 1 قاشق زیره سیاه هم بریزید برای متعادل کردن طبیعتش

و اینکه بعد از اینکه با گوشتکوب مخلوط کردید حتما از صافی رد کنید بعد بریزید توی قالب و فریز کنید

تاپیک عصاره ام قدیمیه نمیدونم این نکته ها رو توش گفتم یا نه😁

و اینکه حتما تمام مراحل کار رو وقتی عصاره هنوز خیلی داغه انجام بدید چون به محض سرد شدن سفت و ژله ای میشه و دیگه نمیتونید باهاش کار کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

عصاره ی قلم رو چطوری درست میکنین؟ و اینو اون ی قالبش دقیقا چقدره؟اندازه قالب یخ؟

عزیزم لینک تاپیک عصاره قلمم رو توی پست بالاتر از شما برای دوستمون گذاشتم

بله اندازه قالب یخ هست

در اصل از فالب یخ براش استفاده میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم. من با دستور شما سوپ درست کردم عالی شد، همسرم کلی تعریف کرد😁 دستت طلا😘

سلام عزیزم نوش جانتون باعث افتخاره💞💞💞

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضی جان. این سوپ واسه افراد کرونایی هم مناسب هست؟ چون طبع جو و مرغ سرد هست میگم.

بله عزیزم مناسبه 

اشکالی نداره بخاطر طبیعت کمی سردش بعدش میتونید غذاها و دمنوش های گرم و خشک بخورید

عوضش خیلی غنی هست

من توی دوران کرونام مرتب درست میکردم واسه خودم 

زیاد درست میکردم 2 روز میخوردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نوش جونت عزیزم😁 حقیقتش من واسه مادر همسرم می‌خوام درست کنم، البته یکبار براشون فرستادم مثل اینکه خ ...

آره عزیزم میشه

من پختم

با مرغ به نظرم لذیذ تر بوده اما با گوشت هم میشه

کف گوشت رو بگیرید

بعد گوشت رو با کمی نمک و زردچوبه و یه پیاز درسته و 3 لیوان آب بذارید توی زودپز یک ساعت بپزه

بعد استخونش رو جدا کنید و با آب موادی که توی دستور سوپ گفتم رو بپزید گوشت رو هم همون موقع اضافه کنید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربون شما

مرضی جان اگه زود پز نباشه طعمش خوب نمیشه؟من استفاده نمیکنم زودپز بعدم اینکه میشه عصاره قلم نندازم ؟اگه این دو نباشه بازم خوشمزه میشه؟؟؟ جواب بده جان من 🤦‍♀️

لایک نکن سرجدت 🤦‍♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋‍♀️