2777
2789
عنوان

سوپ مرغ با marzi 🍲🥘🍪

4035 بازدید | 46 پست

سلام🙋🏻‍♀️

این یه سوپ فوق العاده است که من هم به عنوان پیش غذا توی مهمانی هام درست میکنم هم به عنوان غذای کامل برای خودمون☺️

من برای این سوپ معمولا از قسمت ران و کتف مرغ استفاده میکنم

تکه های مرغ رو کَفِش رو بگیرید(مرغ رو با آب بذارید 5 دقیقه قل بزنه بعد ظرف و مرغ ها رو بشورید و از اول شروع کنید) 

بعد مرغها رو با 3 لیوان اب و کمی نمک و زردچوبه و یه پیاز درسته بذارید 1 ساعت توی زودپز بپزه

بعد از پخت پیازش رو خارج کنید و دور بندازید و استخوان های مرغ رو جدا کنید و آبش رو هم برای پخت سوپ نگه دارید👇🏻

بعد

یک لیوان جوپرک شسته شده

دو عدد هویج رنده شده

یک عدد پیاز رنده شده

سه عدد قارچ خرد شده

دو قاشق برنج نیم دانه شسته شده

مقداری جعفری و گشنیز خرد شده

رو توی قابلمه بریزید👇🏻

بعد یک قالب عصاره قلم👇🏻

و بعدش آب مرغ رو به همراه مرغ اضافه کنید و روی حرارت بذارید

بعد بهش کمی نمک و زردچوبه و دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و اجازه بدید یک ساعت نم نم بپزه

در انتهای پخت بهش 2 قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و بذارید حدود 10 دقیقه هم با رب قل بزنه 

در صورت تمایل همزمان با رب میتونید کمی ورمیشل هم اصافه کنید

از وقتی سوپ تون کمی قوام گرفت حواستون بهش باشه که ته نگیره هر چند دقیقه یکبار یه همِ ریز بزنید

دیگه غلظت سوپ بستگی به سلیقه و ذائقه خودتون داره

تامام😅

نوش جان😍

👇🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق سوپم

کاش دختر منم مثل شما بود

من و همسرم سوپ دوست داریم اما دخترم اصلا غذای شل دوست نداره

این شام دیشب منه برای دخترم هم جدا کباب تابه ای درست کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30