2777
2789
عنوان

ی پسر هشت ماهه دارم و با وجود

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا به سقط فکر نکن الان هیچ فرقی با اون یکی بچه ات نداره

من دانشجو بودم بچم ۴ماهش بود باردار شدم نگهداشتم همه میکفتن بعدا راحت میشی با هم بزرگ‌میشن دوستن و...من فکر‌میکردم برا دلخوشی من‌میگن ولی الان یکیشون۵سالشه یکی۶

بخدا همینجوره که گفتن و همیشه خداروشکر میکنم بابت این هدیه مه بهم داد چقددددبا هم دوستن اصلا کاری به من نداشتن دیگه از همون بچگی هم بازی داشتن با مهد و پیش رفتن چون دوتا بودن اصلا اذیتم‌نکردن و...

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا چه غلطا بچه مگه وسیله خونست بفروشه خب سقط میکنه

آره 

برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمی‌خواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر  فقط مغازه دار ها ثبت نام می‌کنه ، برای کسانیکه که خونه کار می‌کنن  باید راهنما ثبت‌ ش بخونی، کار راحت و مطمئن

والا این موضوع رو ما نمی‌تونیم نظر بدیم . شما و همسرتون بر اساس شرایط زندگیتون باید تصمیم بگیرید

همسرم اوضاع مالی توپه و میگه نگه داریم اما من میدونم اعصابشو ندارم تازه سزارین هم هستم

اگر از لحاظ مالی تواناییش رو داری نگه دار

من خودم راحت طلبم و درکت میکنم.اما از بعد دیگه هم نگاه کن دوتا بچه ها باهم بزرگ میشن و دیگه سختی بچه داری تموم میشه و نکته دوم این هست که دختر من الان ۲ سالشه و مواقعی که تنها هست خیلی اذیت میکنه اما وقتی تو جمع هم سن ها و بچه های فامیل هست اصلا سمت من نمیاد و سرگرم بازی میشه ،قطعا بچه های شماهم باهم همبازی میشن و از این لحاظ راحتی

دقیقا شرایط منو داری منم پسرم هفت ماهش بود باردار شدم سختیایی خودشو داره ولی با هم بزرگ شدن با وجود مشکلات و سختی خیلی راضی بودم و یهویی از بچه داری خلاص شدم تا هفت سال بعد دوباره دوتا پشت سرهم اوردم

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

چقدر راحت ذهنتون رو سقط میچرخه

سقط ینی قتل 

ینی خدایا تو نمیفهمی که یه فرشته کوچولو و پاک در بطن من قرار دادی...من میفهمم و میکشمش!!! 

میگین ک و قرص! ولی تهش خودتونم میدونید چه کردید که باردار شدین.‌

تموم کسایی که سقط کردن بی برو برگشت یه بدبختی و نکبتی بدی افتاده تو زندگیشون. 

حالا خودت انتخاب کن یه فرشته کوچولو یا بدبختی. 

راحت طلبی نباید از ادم قاتل بچه بسازه!