2777
2789

شوهرم کنترل اعصابشو نداره کوچک ترین حرفی بهش میزنی سریع گارد میگیره

الان امروز یه نمونشو میگم رفتم بیرونو واومدم ک ظهر باهم رسیدیم دیدم رفته ماشینشو بزنه تو کوچه بغلی ک یه پیرمرده میگفت اینجا نزار بعدم نشست رو ماشینش 

ک نزاره تو کوچشون حالا نمیدونم چی شد منو دید یاچی باز خیلی مقاومت نکرد یه ذره وایساد لجبازی کرد ودنده عقب یه جایی دیگه گذاشت ،

تو اسانسور ک رسیدیم گفتم وا دوباره میخوای دعوا کنی با مردم چرا اذیت میکنی ک یهو صداشو برد بالا ولم کنو تو نمیفهمی چی میگیو فقط دلت میخواد دهنتو وا کنی حرف بزنیو وبلند بلند بعدم محکم گوشیمو گرفت پرت کرد رو زمین من فقط دستاشو گرفتم بخدا گفتم الان ابرومون میره تو ساختمان هی میگفتم بسه ک محکمم زد رو دستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا میری رو مخش

خدایی یکی بمنم بگه دوباره میخای دعوا کنی اعصابم خورد میشه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

کنترل اعصاب نداره

تنهاش نزار ببرش پیش مشاور

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

کلا این مدلیه براش مهم نیست تو خونه ای تو بازاری یه چیزی بگی ک مطابق میلش نباشه خیلی شیک ابروتو میبره 

سریع با مردم جنگ میکنه میپره بهشون 

دلم میخواد قهر کنم برم

خسته شدم از بس گذشت کردم 

تو اسانسور ک رسیدیم گفتم وا دوباره میخوای دعوا کنی با مردم چرا اذیت میکنی ک یهو صداشو برد بالا ولم ک ...

بچه که نیست بخوای تربیتش کنی بگی چی کار کنه چی کار نکنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
تو اسانسور ک رسیدیم گفتم وا دوباره میخوای دعوا کنی با مردم چرا اذیت میکنی ک یهو صداشو برد بالا ولم ک ...

عصبیه میشه با دکتر رفتن و دارو کنترلش کرد ولی اگه بتونی بگی بیا بریم دکتر حتما  قشقرق راه میندازه

خخخخ

دیوونس

وای نخندم سدم میاد سوهرم روانی میشه

بابا بهش بگو  مرتیکه روانی تو اگه خیلی میفهمیدی صداتو نمیکشیدی سرت

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست