2777
2789
عنوان

میخوام قهر کنم به نظرتون کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا همسر ب ادم نزدیکتره تا مادر اینطوری باید عین مجسمه فقط نگاه کنه!!

ن عزیزم 

باید وقت شناس باشه

وقتی کسی خودش عصبانی هست

شما اون موقع نباید اتش هیزمش رو تیز تر کنی

میزاشتی برید خونه ناهارش می دادی

چایی میخورید

اروم که شد حرفتو بزن یکم سیاست داشته باشید

مخصوصا میدونی  که همسر عصبی هست

باید رعایت کنید. 

خب بالاخره باید یه جایی دست برداره از این رفتاراش  

زمان مناسبی برای حرفتون نبوده

باید در مواقعی که ارامش داره باهاش صحبت کنید

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
باقهرکه درست نمیشه باید موقع ک عصبیه کاریش نداشته باشی تاآروم که شد باش حرف بزنی

بخدا اینجوریم بوده بعدا ک اروم شده ک نتیجه اش گفته برو بابا تو هیچی نمیفهمی یا من کاری نکردم

خب حرف بدی نزدم میگم بهت گفت نزار قشنگ نزار چرا لجبازی میکنی با مردم 

نگفتم که حرفت اشتباه بوده

اتفاقا درست هم بوده

اما زمان بندی گفتن حرفت خوب نبوده

شما که میدونی اعصابش ضعیف هست

یکم مراعات کن

ببرش طب سنتی

عزیزم ،اینو به خیلی ها گفتم:

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند

تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂