2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم هیچییی نیستم

169 بازدید | 19 پست

من یه دختر مذهبی هستم و چادری

از 6/7 سالگی حجاب داشتم

نماز میخونم و روزم رو کامل میگرفتم

حس میکنم از دین فقط نماز و شهداشو درک میکنم

وقتی فیلم میبینم و آزادیشون میبینم خیلی حسودی میکنم

مخصوصا فیلم تایلندی یا انگلیسی کره ای

میبینم میتونن راحت ازاد بگردن

میتونن وقتی ناراحتن با یه نوشیدنی خلاص بشن از غم

یا میتونن راحت یه پسرو تور کنن

میدونم من ازون دختراش نیستم که پسرا رو محل بدم

اصلاا اصلا

ولی خسته شدم از مجردی

انقدر از شهدا التماس کردم ولی هیچکی جواب نداد

خسته شدم از مجردی

وقتی اونا رو میبینم احساس پوچی بهم دست میده چقدر راحت میگردن و میرن بیرون من زندانی خونه شدم خسته شدم واقغا

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

😐

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هم بدون چادر برو بیرون مثلا کافه ای جایی

خخانواده نمی ذارن چادرم زوری نیست ولی در بیارم میگن دختر از دستم درفت نمی ذارن سر کوچخ یه چیزی بخرم

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

مطالعه ات کمه.چون ایمانت رو با قلب نگرفتی.پیشنهادم مطالعه کتاب های و تفسیر قرآنه.

ایمان با شناخت بهتره.منم تو نوجوونی درگیر بودم ولی مطالعه کمکم کرد.فلسفه حجاب شهید مطهری رو بخون.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
حجاب داشتن به معنای زندانی بودن تو خونه نیست  چرا دنبال یه کاری نمیگردی روحیه ات بهتر شه

مخواستم برم آرایشگری یاد بگیرم شاگرد شم اجازه نمیدن  برای چیزای دیگه هم

مطالعه ات کمه.چون ایمانت رو با قلب نگرفتی.پیشنهادم مطالعه کتاب های و تفسیر قرآنه. ایمان با شناخت به ...

کتاب شهدا زیاد میخونم ولی احساس میکنم دیگه نمیتونم به یکی نیاز دارم پیشم باشه به هر دری زدم یدونه خواستگارم پیدا نشد

مخواستم برم آرایشگری یاد بگیرم شاگرد شم اجازه نمیدن  برای چیزای دیگه هم

چرا اجازه نمیدن😐🤦‍♀️

شناخت ندارم ازتون ولی حس میکنم خانوادتون خیلی تعصبی هستن درصورتی که شما باید اجتماعی بشید، سعی کن راضیشون کنی

چرا اجازه نمیدن😐🤦‍♀️ شناخت ندارم ازتون ولی حس میکنم خانوادتون خیلی تعصبی هستن درصورتی که شما باید ...

خیلی سعی کردم حتی خودم بعضی از کاراشو از طریق نت یاد گرفتم ولی فایده نداره انقدر بهشون گفتم نه نمیشه میخوتی بری از دس در بری

خیلی سعی کردم حتی خودم بعضی از کاراشو از طریق نت یاد گرفتم ولی فایده نداره انقدر بهشون گفتم نه نمیشه ...

عزیزم کامپیوتر داری که بشه روش فتوشاپ نصب کرد؟ 

اگه دوست داری یاد بگیری بهت بگم چکار کنی

میتونی کلی کارای خلاقانه انجام بدی بزاری تو پیجت ، حتی میتونی درامدم داشته باشی اگه کارت خوب باشه

عزیزم کامپیوتر داری که بشه روش فتوشاپ نصب کرد؟  اگه دوست داری یاد بگیری بهت بگم میتونی کلی کا ...

ن ندارم منو خانواده خیلی محدود کردن حتی برای اینکه از دست در نرم اجازه نصب اینستا. رو گوشیم ندارم ی بار نصب کردم منو کشتن

ن ندارم منو خانواده خیلی محدود کردن حتی برای اینکه از دست در نرم اجازه نصب اینستا. رو گوشیم ندارم ی ...

ای بابا این چه وضشه

خانوادت بیشتر اینکه به دین علاقه مندت کنن دارن متنفر میکنن تو رو 🤦‍♀