2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم هیچییی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 19 پست
ای بابا این چه وضشه خانوادت بیشتر اینکه به دین علاقه مندت کنن دارن متنفر میکنن تو رو 🤦‍♀

دقیقا خسته شدم واقعا من تا نخوام که نمیرم تو پیج مستهجن خانواده من فقط از هر جیز مثبت افکار منفی بینن

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
کتاب شهدا زیاد میخونم ولی احساس میکنم دیگه نمیتونم به یکی نیاز دارم پیشم باشه به هر دری زدم یدونه خو ...

عزیزم.با یه نفر که پدرمادرت ازش حرف شنوی دارن صحبت کن.کسی که امین باشه و بعدا مشکلی پیش نیاد مثلا خاله ای کسی .تا بیشتر بتونی تو جامعه باشی و شغل مناسبی پیدا کنی.ازدواج هدف نیست.باید پیش بیاد.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.با یه نفر که پدرمادرت ازش حرف شنوی دارن صحبت کن.کسی که امین باشه و بعدا مشکلی پیش نیاد مثلا خا ...

هدفم ازدواج نیست هدفم دراومدن از تنهایی هست اومدن بیرون از هرگونه گناهی هست

با زندایی هام صحبت کردم نظری نداشتن

واقعا نمیدونم تو این وضع خانواده و کرونا ازدواج کنم خیلی خسته شدم شما معرف ازدواج شیراز که کار کنه میشناسین؟

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
هدفم ازدواج نیست هدفم دراومدن از تنهایی هست اومدن بیرون از هرگونه گناهی هست با زندایی هام صحبت کردم ...

نه متاسفانه.دعات میکنم.فردا ظهر نماز جعفر طیار بخون و از خدا بخواه بهترین رو.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه متاسفانه.دعات میکنم.فردا ظهر نماز جعفر طیار بخون و از خدا بخواه بهترین رو.

خیلی ممنونم