بچه ها امروز صبح یک ساعت پیش از خواب پاشدم اومدم نی نی سایت یه تاپیک بود یه خانمی بنده خدا مشکل داشت و معلوم بود دروغ نمیگه داره راستشو میگه خیلی ناراحت بود داشتم تاپیکشو میخوندم یه کاربر زیر تمام پیام های اون بیچاره نی نی یار شب رو تگ میکرد هر کسی هم مودبانه بهش تذکر میداد ریپلای میکرد و باز نی نی یار شب رو تگ میکرد جالبه من انتظار داشتم کاربری اون تعلیق بشه اما دیدم تاپیک اون خانم بسته شد بیچاره دلم واسش سوخت مشکل داشت جایی جز اینجا نداشت مطرح کنه این سایت اگر جوری باشه که نشه مشکلاتی رو که نمیتونیم تو زندگی واقعی به کسی بگیم این جا هم نتونیم بگیم به چه دردی میخوره. بله قبول دارم نباید در مورد خیلی از مسائل گفته بشه یه عده الکی میان مینویسناما اون خانم مشخص بود واقعا مشکل داره مشکلی که میتونه مشکل خیلی های دیگه باشه چرا بعضیاتون الکی نی نی یارو تگ میکنید ؟ یه درصد فکر کنید اون بدبخت درمونده ست که اومده اینجا سوال پرسیده خیلی این کارا زشته تو رو خدا به خودتون بیاین مگه بچه اید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی .واقعا از بی فرهنگی و ببخشید عقده ای بودنه متاسفانه مجازی شده جایی برای تخلیه ی عقده. من از فروردین عضو نی نی سایت شدم خیلی هم توش فعال نیستم ولی خیلی وقتا پیش اومده میام یهو میبینم تاپبکی تعطیل شده تاپیکی که مشکل یه خانمی بوده که از روی ناچاری به این سایت پناه اورده