2777
2789

بچه ها امروز صبح یک ساعت پیش از خواب پاشدم اومدم نی نی سایت یه تاپیک بود یه خانمی بنده خدا مشکل داشت و معلوم بود دروغ نمیگه داره راستشو میگه خیلی ناراحت بود داشتم تاپیکشو میخوندم یه کاربر زیر تمام پیام های اون بیچاره نی نی یار شب رو تگ میکرد هر کسی هم مودبانه بهش تذکر میداد ریپلای میکرد و باز نی نی یار شب رو تگ میکرد جالبه من انتظار داشتم کاربری اون تعلیق بشه اما دیدم تاپیک اون خانم بسته شد بیچاره دلم  واسش سوخت مشکل داشت جایی جز اینجا نداشت مطرح کنه این سایت اگر جوری باشه که نشه مشکلاتی رو که نمیتونیم تو زندگی واقعی به کسی بگیم این جا هم نتونیم بگیم به چه دردی میخوره. بله قبول دارم نباید در مورد خیلی از مسائل گفته بشه یه عده الکی میان مینویسناما اون خانم مشخص بود واقعا مشکل داره مشکلی که میتونه مشکل خیلی های دیگه باشه چرا بعضیاتون الکی نی نی یارو تگ میکنید ؟ یه درصد فکر کنید اون بدبخت درمونده ست که اومده اینجا سوال پرسیده خیلی این کارا زشته تو رو خدا به خودتون بیاین مگه بچه اید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6548745/کسانی-که-نی-نی-یارها-رو-تگ-میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تگ کردن نی نی یار باعث ترکیدن تاپیک نمبشه

بیخود تگشون کنیم اهمیت نمیدن خودشون میان و اگه تاپیک یا پستی نامناسب بود اونوقت رسیدگی میکنین

واسه تاپیک گزارش میزنن که میترکه هرچند مسائل جنسی ممنوعه و خود نی نی یار هم بیاد احتمالا میترکونه

چون احمق و بی فرهنگن

خیلی .واقعا از بی فرهنگی و ببخشید عقده ای بودنه متاسفانه مجازی شده جایی برای تخلیه ی عقده. من از فروردین عضو نی نی سایت شدم خیلی هم توش فعال نیستم ولی خیلی وقتا پیش اومده میام یهو میبینم تاپبکی تعطیل شده تاپیکی که مشکل یه خانمی بوده که از روی ناچاری به این سایت پناه اورده

یا مثلا من دیدم یه آقا اومده بود تاپیک زده بود همه بهش میگفتن خاله زنک و بهش حمله کردن خب اینکارا و ...

کلا مشکل دارن تازه باماییم که به مردا کمک میکنیم بدحرف میزنن یکی میگف شوهرت خبر داره داری با یه اقا چت میکنی ؟انگار داشتم چی میگفتم خو منکه ببینم کسی مشکل اخلاقی داره کرم ندارم ک باهاش چت کنم 

خیلی .واقعا از بی فرهنگی و ببخشید عقده ای بودنه متاسفانه مجازی شده جایی برای تخلیه ی عقده. من از فرو ...

سلام بخونین هر کدوم از این مورد ها بوده خودمون می بندیم به گزارش ربطی نداره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar